Sivut

maanantai 26. huhtikuuta 2021

Vanhimmat ja nuorimmat

Helmikuussa syntyneet Miinan poikaset saavuttivat tällä viikolla luovutusiän ja toinen pojista muuttikin sen myötä uuteen kotiin. Toisenkin pojan kohdalla luultavasti katselen mahdollista uutta kotia, kun taas naaras jää kotiin Miinan kaveriksi.

u. Freakshow's Mordor

n. Freakshow's Rivendell "Riiva"

u. Freakshow's Rohan

Edellisten poikue esittelyjen jälkeen kanilaan on saatu taas kaksi poikuetta lisää. Yllä oleva poikue on Vespyr - Archie yhdistelmästä ja siihen kuuluu kuusi poikasta. Värimaailmaltaan ovat vaaleita, mutta hetkinen voi vielä kulua ennen kuin näille saa viralliset värit määriteltyä. Kolme on ainakin varmasti perhosia ja toiset kolme mahdollisesti yksivärisiä. Tosin Vespyrkin oli aika vanha ennen kuin siltä pystyi perhoskuvion erottamaan, joten eipä noista vaaleimmista tiedä vaikka olisivat nekin perhosia. Siamsoopeleita näissä taitaa ainakin olla ja lisäksihän ovat kaikki ainakin geneettisesti x-kirjavia. Eli siniset silmätkin on mahdollisia.

Alempi poikue taas on Topsi - Bronson yhdistelmästä. Satuin kanilaan juuri silloin kun Topsi oli aloittelemassa synnytystä (samoin kävi muuten myös Vesperin kohdalla) ja kun vähän myöhemmin palasin paikalle, löytyi pesästä neljä elävää poikasta ja pesän ulkopuolelta yksi kuollut. Nelikon joukossa on kaksi mustaa, musta otter sekä ilmeisesti yllärinä yksi ruskea! Tämä kyseinen poikanen on myös rex turkkinen, samalla siis ensimmäinen kanilaan syntynyt samettiturkki. Tälle vuodelle on suunnitelmissa yksi tai kaksi muutakin poikuetta, joihin voi rex turkkisia syntyä ja jatkossa tätä turkkilaatua tulee luultavasti syntymään enemmänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)