Sivut

keskiviikko 5. elokuuta 2020

Kevään tyttöjä

Viikonloppuna oli ensimmäisten kesäkanien aika palata kotiin. Kesäjaksojen pituudet vaihtelee aina paljon. Tämä kaksikko oli maailmalla vain pari kuukautta, kun taas viimeisiä kesäpupuja palautuu usein vasta lokakuussa. Nämä nyt palautuneet olivat Lucyn poikueen tytöt. Kaikki poikueen poikaset olivat alusta asti kivoja luonteeltaan ja kaksikosta oli kovasti kesäkodissa tykätty. Lucy oli muuten samaisessa kesäkodissa viime vuonna, eli tuttua sukua olivat.

Kanien kuvaaminen on viime aikoina päässyt vähän jäämään ja poikasistakin jäi kasvukuvia ottamatta. Nythän kaikki ovat jo luovutusiän ylittäneitä (pois lukien Evitan ja Freyan yllätyspoikaset) ja osa on jo uusiin koteihin lähteneet. Nappasin kuitenkin näistä palautuneista tytöistä kuvat ja samalla myös hieman muista kotiin jääneistä nuorista. Lisää kuvia on lähiaikoina luvassa!

n. Freakshow's Wigglesniffern. Freakshow's FlutterbuttleAlla olevissa kuvissa esiintyy Aprilin poikueesta kotiin jäänyt Vespyr sekä Zeldan poikueesta kotiin jäänyt Xena. Nämä elelevät nykyään samassa nuorisoporukassa kumpikin. Vespyrin väri on ollut vähän mysteeri, mutta tytön kasvaessa se on alkanut tummua ja selkiytyä. Otter se näyttäisi olevan ja ilmeisesti myös perhoskuvioinen Perusväriltään kaiketi ruskeasiamsoopeli. Xena jatkaa sekin soopelilinjalla, eli ruskeasiamsoopeli japanilainen on väriltään.

n. Freakshow's Vespyr


n. Freakshow's Planet Terror "Xena"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)