Sivut

maanantai 31. elokuuta 2020

Kesäkodeista palanneita sekä kotona kasvaneita

n. Freakshow's Topline
n. Freakshow's Olympia

u. Freakshow's Hilux
Viime viikolla kesäkodeista palautui taas muutamia kaneja takaisin kotiin. Jannin poikueen sininen naaras ja Candyn poikueen musta naaras olivat samassa kodissa. Musta tyttö oli lähtiessään hieman ujomman puoleinen luonteeltaan, mutta kesän aikana oli muuttunut oikein kivaksi kaniksi. Kuulemma oli näistä kahdesta ollut lopulta se sosiaalisempi tapaus. Sininen tyttö olisi ainakin näillä näkymin jäämässä itselle pyyväti, mutta mustalle on parhaillaan muulta lopullinen koti hakusessa.

Kotiin tuli takaisin myös Deltalle syntyneestä vuoden ensimmäisestä poikueesta peräiin oleva musta otter poika. Sille lähti kaveriksi valkokorva uros Lucyn poikueesta, mutta tämä kyseinen kani oli aiemmin kesällä löytynyt yllättäen kuolleena. Takaisin siis tuli vain otter poika. 

u. Freakshow's Lucius Malfoy

n. Freakshow's Bellatrix Lestrange

Tatsin keväällisestä poikueesta kotiin olisi jäämässä isabella valkokorva uros, sekä luonnonkeltainen valkokorva naaras. Nämä on ihan kotona kasvaneet koko kesän, eli eivät ole kesälomilla missään olleet. Tällä poikueella on 75% suvusta luppia (kääpiä ja teddy), mutta vanhemmat ovat kuitenkin kumpikin pystykorvia. Jännityksellä olen odotellut miten poikasten korville käy. Naaras on kaiketi päättänyt ryhtyä kokonaa puolilupaksi. Pytyssä oleva korva on tavallaan sekin vähän luppaan menevä, mutta kovasti koittaa luppautua samalla puolelle kuin toinenkin korva. Uroksella oli kuvanottohetkellä molemmat korvat lupassa lämpimien ilmojen takia, mutta nyt ne ovat taas olleet jo tovin pystyssä. Vielä on hankala sanoa mihin asentoon lopulta jäävät.

n. Freakshow's Ruby Woo
n. Freakshow's Selenium


u. Freakshow's Xenon
Rinjan poikueesta itselle jatkoon jäi musta valkokorva naaras. En muista olenko täällä blogin puolella aiheesta kirjoittanut, mutta poikue oli kaksoisastutus testipoikue (toinen laatuaan) eli poikueessa oli poikaia kahdesta eri isästä. Tämän kotiin jääneen tytön isä on Phoenix.

Nellen poikueesta oli toiveissa saada MM harjaksinen valkokorva naaras, mutta sellaista ei poikueeseen kuitenkaan sytynyt, vaikka poikue iso olikin. Ainoa valkokorvainen naaras ylipäätään oli tuo musta, joka sai sitten luvan omaan kanilaan jäädä, vaikka tavoiteltu harjas puuttuukin. Poikueen luonnonharmaa "valkokorva" (eli todella olemattomalla kuviolla varustettu tyyppi) on sekin ihan hauska tapaus ja saatan senkin itsellä pitää jos kotia muualta ei löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)