Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Viisi pois lähtenyttä ja yksi uusi tulokas


Rauhaton Rupeltaja "Rumba"
7.5.2012 - 6.7.2020


Joyride "Vili"
12.5.2017 - 17.7.2020

Vaikka kaneja onkin paljon, menee välillä pitkiäkin aikoja ilman että täytyy kenellekään hyvästejä sanoa. Vastaavasti taas siinä kohtaa kun joku menehtyy, käy monesti niin että heti perään seuraa toinenkin tai jopa useampi. Näin kävi jälleen, sillä noin kuukausi sitten menehtyneen Bountyn seuraksi paremmille porkkanamaille pomppi myös kanilan vanhin asukas Rumba sekä vielä suhteellisen nuori Vili. Vilin kohtalo oli hieman surullinen, sillä se sai pelästymisen seurauksena katkaistua toisen takajalkansa omassa häkissään eikä oikein ollut muuta vaihtoehtoa kuin poika lopettaa.


Rumban ja Vilin lisäksi kaniporukasta on poistuneet Nelle, Rotta ja April. Nämä eivät sentään ole menehtyneet, vaan muuttaneet uusiin koteihin. April lähti yhdessä naaraspoikasensa kanssa, kun taas Nelle ja Rotta lähtivät parina uuteen kotiin. Kaksikon kanssa samassa porukassa asusteli myös Delta, jolle on myös parhaillaan uusi koti etsinnässä. Zeldan tulevaisuudesta taisi postaus-pari sitten olla juttua, mutta ainakin näillä näkymin se tulee jäämään omaan kanilaan "eläkepäiville".

Ihan täysin sentään ole kanilan asukasmäärä ollut laskussa, sillä jokunen aika sitten joukkoon liittyyi aivan ihana musta otter värinen pienirex poika. Kutsumanimi tälle on vielä mietinnässä. Mikäli tästä täysipäinen kaniuros kehittyy, niin ensi vuonna alkaa olla kasvatuksen osalta rex turkkiset valkokorvat lähellä. Rotuna tämä pienirex on myös itselle uusi tuttavuus, mutta kovasti kehuttuja ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)