Sivut

tiistai 9. kesäkuuta 2020

Lempipupuja

Tykkäsin kovasti Lucyn poikueesta, mutta se pupujoukko tuli luovutusikään ja viimeisetkin poikaset lähtivät viikonloppuna maailmalle. Osa kylläkin vain kesäkaneiksi ja tulevat vielä jossakin kohtaa takaisin. Toinen lempipoikueeni tänä vuonna syntyneistä on tämä Zeldan poikue. Sekä Zelda että poikueen isä Archie on todella ihanaluonteisia kaneja, joten ei poikasiltakaan oikein voinut muuta odottaa. Hienon luonteen lisäksi poikaset ovat myös hauskan näköisiä. Archiella on kevyet luppakorvat ja poikasillakaan ei täysin pystyjä korvia ole, vaan ovat hauskat hörökorvat. Ei ole mitenkään mahdotonta, etteikö jokunen korva saattaisi ihan luppaankin vielä mennä.

Haluaisin ehdottomasti pitää koko poikueen itsellä, mutta se ei oikein taida mahdollista olla. Japanilainen näistä varmasti kotiin jää ja isabella viitta on myös vähän harkinnassa. Järkevintä ehkä kuitenkin olisi vain yksi poikanen itselle jättää.

Poikueita syntyi lyhyellä aikaa useampi ja nimien miettimisen suhteen on ollut kova työ. Vieläkin pari poikuetta on nimiä vailla, mutta nämä sentään on tullut jo nimettyä. Nimissä jatkui emän (Freakshow's Zombaby) teema ja nämä on nimetty zombileffojen mukaan.

n. Freakshow's Warm Bodies

n. Freakshow's Dawn of the Dead

n. Freakshow's Planet Terror

u. Freakshow's World War Z

n. Freakshow' s Zombieland
Rinjan ja Rotan poikueet olinkin jo ehtinyt kuvaamaan ja yhtenä iltana iski inspiraatio kuvata vielä loputkin poikaset. Zeldan, Aprilin, Tatsin ja Nellen poikueissa on yhteensä 29 poikasta, mutta yllättävän nopeasti ne sai läpi käytyä. Eli poikaskuvia on siis luvassa vielä runsaasti lähipäiville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)