Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Isoiksi kasvaneet vappuvauvat

Aprilin poikue syntyi vappuna, eli ihan pian poikue täyttää kuusi viikkoa. Tämä porukka on edelleen nimiä vailla, joten vielä tämän postauksen yhteyteen en nimiä esille saanut. Yritän nämä kuitenkin vielä ennen luovutusikää kuvata kertaalleen, eli jospa seuraavalla kertaa olisi sitten jo nimetkin keksitty. Jonkinlainen vappuun liittyvä teema olisi ihan hauska, mutta kun en suomenkielisiä nimiä käytä, niin jää varmaan se teema käyttämättä.

Tässäkin poikueessa näyttää olevan kaksi pitkäkarvaista poikasta ja näidenkin kohdalla on vähän mysteeri mistä tämä pitkäkarvasuus tulee. Candyn poikueestahan löytyi myös muutama pitkäkarvainen. Poikueet ovat sukua toisilleen, mutta aika erikoista että tälläistä turkinlaatua on nyt kahteen poikueeseen jo tupsahtanut. Samaa sukua kun kanilaan on ennenkin syntynyt, eikä pitkäkarvaisia ole koskaan ennen ollut. Alan kohta epäillä, että joku angorakani käy salaa poikimassa näiden omien kanieni pesiin.

Tästä poikueesta kotiin tulee jäämään tuo viimeisen kuvan valkoinen tyttö. Muut poikaset alkavat hiljalleen etsiä koteja muualta. Keltamusta tyttö näistä ehdittiinkin jo varata, kun yhtä Lucyn poikasta hakeneet ihmiset ihastuivat myös tuohon poikaseen. Tulevat siis senkin vielä hakemaan, kunhan poikanen ensin luovutusiän ´saavuttaa.

naaras

uros

naaras 
naaras


naaras

naaras

uros

naaras

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)