Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Aprilin kahdeksikko

Vappuna syntynyt Aprilin poikue tuli luovutusikään ja jo pitemmän aikaa varattuna ollut naaraspoikanen muuttikin heti uuteen kotiinsa. Varattuna on myös toinen uroksista, sekä toinen perhoskuvioisista tytöistä. Tytön kanssa uuteen kotiin lähtee myös itse April.

Poikueen nimet eivät ole vielä olleet esillä, joten tässä nekin sitten tulevat. Tällä kertaa nimissä ei mitään varsinaista teemaa ole. En näille oikein mitään kivaa teemaa keksinyt, mutta koska tuolle kotiin jääneelle poikaselle olin jo päättänyt kutsumanimeksi Vespyr, laitoinkin sen sitten poikasen viralliseksi nimeksi ja netistä löytyneen nimigeneraattorin avulla keksin muillekin poikasille saman tyyliset nimet. Vespyr nimihän tulee Captain Fantastic elokuvasta, jossa sen ideana on olla erikoinen ja uniikki nimi. Eli vastaavia erikoisempia nimiä saivat muutkin poikaset.

Näitä poikasiahan oli alkujaan se kymmenen ja yhden poikasen siirsin alussa Zeldan hoidettavaksi. Tuo kyseinen poikanen kuitenkin kylmettyi pian adoption jälkeen, eksyttyään pois pesästä. Myöhemmin poikasten kasvettua ja lähdettyä luvan kanssa pois pesästä, toinen perhoskuvioisista poikasista (Delora) päätti omatoimisesti muuttaa Zeldan hoidettavaksi. Poikasten ja emojen välinen verkko oli tiheäsilmäistä, mutta Delora keksi että kun sitä kiipeää tarpeeksi ylös alkaa suurempisilmäinen verkko josta voi pujahtaa läpi. Koska Zelda ei ylimääräisestä poikasesta pahastunut ja sillä omia poikasia oli vain viisi, sai Delora jäädä Zeldan hoidettavaksi. Tyttö on siis ollut suuremman osan poikasajastaan eri porukassa kuin muut.

n. Freakshow's Delora

u. Freakshow's Morcant

n. Freakshow's Rilletta

n. Freakshow's Vespyr

n. Freakshow's Varina

u. Freakshow's Maxwell

n. Freakshow's Nerita

n. Freakshow's Sereia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)