Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2020

Zeldan poikueKeskiviikkona oli Zeldan vuoro synnyttää ja poikasia syntyi viisi. Aprilin poikueen pienin poikanen oli jäänyt muista hieman kasvussa jälkeen ja se vastasi aika hyvin kooltaan näitä Zeldan vauvoja. Siirsinkin sen sitten Zeldan viisikon joukkoon, jossa sillä on helpompi päästä imemään kun ei ole yhtä paljon kilpailijoita. Zeldan pesässä kasvaa nyt siis kuusi poikasta ja Aprililla on yhdeksän. Kuvassa adoptiolapsi on tuo alareunassa näkyvä ja sillä voikin huomata karvan olevan pidempää kuin muilla poikasilla. Muuten se sulautuu oikein hyvin porukkaan.

Zeldan poikueen isänä toimii Archie, eli molemmat vanhemmista ovat viime vuotisia kasvatteja. Koska Archie on väriltään valkoinen sinisilmäinen ja voi siis geneettisesti olla ihan mitä vaan, ei oikein ollut varmuutta mitä kaikkia värejä poikueeseen voisi olla odotettavissa. Poikueessa on näyttäisi olevan yksi madagaskar x-kirjava, madagaskar perhonen, isabella viitta, joku vielä tunnistamaton vaalea sekä valkopohjainen japanilainen. Etenkin tuo viimeiseksi mainittu oli aika kiva yllätys. Nämähän ovat toki lisäksi kaikki geneettisesti x-kirjavia, mutta tuo mada on ainoa jolla ainakin tässä vaiheessa kirjavuus on mitenkään näkyvää. 

Tälle kuulle olisi poikasia odotettavissa vielä Rotalle, Tatsille, Nellelle ja Rinjalle. Näyttäisi jopa että voisivat kaikki tiineitä viimein olla. Porukasta noita kolmea ensimmäistä on tullut astutettua jo useampaan otteeseen. Rotan suhteen kävi sellainen unohdus, että sen viimeisin astutuspäivä jäi laittamatta muistiin. Huomasin tämän vasta siinä kohtaa kun seuraavan astutettavan tietoja laitoin ylös. Eli ihan tarkalleen en nyt tiedä milloin sille olisi poikasia odotettavissa. Muille kolmelle mahdolliset poikueet ajoittuvat loppukuuhun. Nämä luultavasti ovatkin sitten taas vuoden viimeiset poikueet, riippuen toki miten poikueet onnistuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)