Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Poikasten kasvua

Alkukuusta syntyneet Aprilin ja Zeldan poikaset ovat kasvaneet ja kehittyneet jo paljon. Aprilin poikaset on jo pitkälti hylänneet pesäkoppinsa, Zeldan hieman nuoremmat vauvat taas viihtyvät vielä suurimmaksi osaksi pesässä. Aprililtahan siirsin yhden muita huonommin kasvaneen poikanen Zeldan hoidettavaksi. Itse siirron kanssa ei mitään ongelmaa ollut ja poikanen pärjäsi hyvin muiden mukana. Valitettavasti se kuitenkin parin päivän päästä siirrosta oli joutunut pois pesästä ja kylmettynyt. Sama kohtalo oli toisellakin Aprilin poikasella. Alkuperäisestä kymmenestä poikasesta jäi siis jäljelle kahdeksan. Zeldan poikaset ovat onneksi pysyneet hyvin pesässä ja kaikki viisi ovat edellee menossa mukana.

Näitä poikueita kuvailin eilen ensimmäistä kertaa. Aprilin poikaset kuvasin väreittäin ja Zeldan vauvat taas ihan yksittäin. Kanilassa on nyt monta poikuetta kasvamassa, joten en välttämättä kovin moneen kertaan ehdi kaikkia kuvata. Voi siis olla että nämä poikaset näkyy blogissa seuraavan kerran vasta lähempänä luovutusikää.

Sukupuolet näillä jakautui ihan kivasti. Aprililla on kaksi poikaa (km japi & mada otter), Zeldalla taas yksi (luonnonkeltainen x-kirjava). Aprilin poikueesta kotiin jää todennäköisesti tuo vaalea poikanen, mikä soopeli nyt sitten mahtaakaan olla. Zeldan poikueesta valinta osuu luultavasti soopelijapanilaiseen.

Aprilin poikaset

Zeldan poikaset
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)