Sivut

tiistai 28. huhtikuuta 2020

Luovutusikäiset

Vuoden ensimmäiset poikueet syntyivät Deltalle ja Candylle. Deltan poikue saavutti luovutusiän jo muutama viikko sitten ja Candyn poikaset tulevat tänä viikonloppuna perässä. Kameran kanssa olleet ongelmat ratkesivat putkea vaihtamalla, joten vihdoin pääsivät Candynkin lapset kuvattaviksi. Nimiä en niille vielä(kään) ole keksinyt, mutta eiköhän ne vielä nimet ehdi saada. 

Candyn poikue

Kymmenestä poikasesta jäi lopulta henkiin seitsemän, neljä poikaa ja kolme tyttöä. Poikueen suhteen tapahtui aika mielenkiintoinen yllätys, sillä kolmella näistä on erikoinen pitempi karvanlaatu. Turkit olivat kuitenkin sen verra höttöiset, että leikkasin ne kaikilta lyhyeksi hoidon helpottamiseksi. En oikein tiedä mistä näille tälläinen turkinlaatu periytyy, sillä vanhemmat on ihan normaaliturkkisia eikä lähisuvussa muuteenkaan ole pitempää turkkia. Näiden suvussa on linjausta, mikä voisi selittää erikoisempien geenien ilmestymisen. Ainut vaan, että ne suvussa kertautuvat kanit ovat hermeliini ja belgianjätti, joilta ei pitäisi pitkää turkkia aiheuttavaa geeniä periytyä. Jännä nähdä millaiset turkit näillä on aikuisina.

uros

uros

uros

uros

naaras

naaras

naaras

Deltan poikue

Deltan poikasista itselle jäi kaksi poikasta, jotka pääsivät nekin jälleen kameran eteen. Naaras näistä lähtee kesäksi maailmalle sosiaalistumaan, uros taas saa kaiketi viettää kesän ihan tässä kotona.

u. Freakshow's Hilux


n. Freakshow's Silverado


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)