Sivut

tiistai 10. maaliskuuta 2020

Pienet ja pörröiset

Deltan poikue saavutti lauantaina kolmen viikon iän. Itse olin viikonlopun ajan opiskelemassa hevoshierontaa, joten vasta eilen pääsin vauvoista uudet kuvat ottamaan. Kovin söpöjä alkavat jo olla ja pörröytyvät tuosta tietenkin vielä lisää kun harjakset lähtevät kunnolla kasvamaan. Nämä ovat kaikki viisi harjallisia. Parilla on kevyempi Mm harjas ja kolmella pysyvä MM harjas. 

Vauvat kasvavat porukassa, johon kuuluu niiden emän Deltan lisäksi myös kaksi muuta aikuista naarasta, Nelle ja Rotta. Hienosti ovat nuo kaksi ottaneet vauvat vastaan, nyt kun ne ovat alkaneet jo pesän ulkopuolella liikuskella. Poikasten ollessa pienempiä Nelle oli niistä aika tarkka ja oli vähän hermostunutkin kun ne päivittäin tarkastin. Oikeaa emoa Deltaa taas ei kiinnostanut yhtään vaikka ihminen kävi poikasia sörkkimässä. Mielenkiintoista nähdä miten Nelle suhtautuu pesätarkastukseen sitten, kun se jossain kohtaa vuorostaan saa ihan omat poikaset.

Poikasista neljä on melko samankokoisia, mutta tuo viimeisten kuvien x-kirjava on alusta asti ollut vähän muista jäljessä kasvun suhteen. Luiseva se ei ole, mutta muuten hoikempi ja pienempi kuin muut. Toivottavasti sekin vielä innostuisi ottamaan muita kasvussa kiinni. 

n. Freakshow's Silverado 
sininen otter x-kirjava ssu. Freakshow's Hilux
musta otteru. Freakshow's Navara
madagaskar u. Freakshow's Ranger
mustan. Freakshow's Amarok
ruskeasoopeli white x-kirjava ssDeltan poikueen lisäksi kanilaan saatiin viime viikon torstaina toinenkin poikue. Candy sai kymmenen poikasta, joista yksi oli viikonloppuna eksynyt pois pesästä ja kylmettynyt. Candy on siis peräisin viime vuonna syntyneestä Lupan poikueesta, jossa oli neljätoista poikasta. Osasin tämän perusteella odottaakin, että Candy luultavasti ihan kivan kokoisen poikueen tekee. Poikueessa on kolme mustaa ja kuusi madaa/mada otteria. Näistä poikasista on kuvia tulossa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)