Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2019

16. luukku: Eläintarvikkeita Zoobiolta


Pari vuotta sitten tilasin tavaroita PetsExpert nettikaupasta ja tällä kertaa kokeiluun meni Zoobio. Nämä kaksi on käsittääksini täysin samaa firmaa, joten en tiedä miksi nettikauppoja on kaksi eri nimillä. Kyseessä on Zooplussan tyyppinen Saksalainen eläintarvike nettikauppa. Zooplussasta on tullut tilailtua milloin mitäkin niin monet kerrat, että sen valikoimasta alkaa kaikki ostamisen arvoinen jo itseltä ennestään löytyvän. Zoobion valikoimassa on mukavasti erilaisia tuotteita Zooplussaan verrattuna ja hinnatkin on joiltain osin edullisempia. Zoobiolla on tarjolla tuotteita myös terraarioeläimille ja valikoima on ehkä muutenkin hivenen monipuolisempi kuin Zooplussassa.

Toimitus on valitettavasti harmillisen hidas, mikä tuli jo aikoinaan PetsExpert tilauksen kanssa todettua. Oletin myös että paketti tulisi ihan kotiovelle asti, kuten näiden saksakauppojen kanssa on ennenkin tullut. Tämä paketti tuli kuitenkin postiin noudettavaksi. Muuten kyllä paketti oli hyvin pakattu ja tavarat tuli ehjinä perille, eli jos pakettia ei ole kiire saada eikä kotiinkanto ole välttämättömyys, on Zoobio hyvä paikka eläintarvikkeita tilailla.

Paketti sisälsi muutaman joululahjaksi menevän jutun, jotka jätin pois kuvasta. Mutta muuten tilaus on kuvassa kokonaisuudessaan nähtävillä. Marsuille paketissa oli peti, puusilta ja kaksi pussia herkkupitoisia ruokia. Isompi ruokapussi on PUUR ruokaa, josta olen joskus tarkempaa esittelyäkin blogiin tehnyt. Pienempi pussi taas sisältää jotakin JR Farmin erikoista sekoitusta, jossa näyttäisi olevan sekä terveellisen oloisia pellettejä, että ihan herkuilta vaikuttavia nappuloita.

Kaneja varten klikkailin ostoskoriin kasan muovisia ruokakuppeja, sekä kolme keraamista kuppia. Muovisia versioita on kahta mallia, joista toinen on oikeasti kissoille suunnattu ja toista taas myydään hamstereille. Ovat kuitenkin kumpikin malli oikein hyvin kanillekin sopivia. Näitä muovikuppeja tilasin kymmenen kumpaakin mallia. Keraamiset kupit on siitä hyviä että niitä ei kanit pysty heittelemään, mutta niillä yleensä ennen pitkää tapahtuu jotain ja kuppi halkeaa vähintään kahteen osaan. Hinnoiltaan keraamisetkin kupit on kuitenkin Zoobiolla aika edullisia (muovisethan ovat lähes puoli-ilmaisia), joten niitäkin nuo kolme tuli hankittua.

Kanituotteita on lisäksi kaksi pakettia virikeporkkanoita ja Grainlessin yrttikeksipaketti. Nämä tuotteet ei kuitenkaan ole omaan käyttöön tulossa, vaan tulevaa Instagram arvontaa varten ne tilasin. Ihan kivoja nuo porkkanat kyllä olisi omillakin kaneilla, mutta niillä kun on häkit täynnä kuiviketta, niin helposti tuollaiset vain hukkuvat heinän ja purun sekaan. Omaan käyttöön sopii siis paremmin ihan vaan oksanpätkät.

Terraariovalikoimasta tilaukseen lähti pitkät pinsetit, sekä kolme pakettia kookosturvetta ja haketyyppistä kookoskuiviketta, sitä myös kolme pakettia. Turvetyylinen kuivike tulee testiin kotiloille ja tuota silppua taas ajattelin kokeilla torakoilla. Näiden lisäksi akvaariopuolelta tilasin vielä ison purkin kalanruokaa, joka tulee käyttöön kotiloilla ja jauhomadoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)