Sivut

tiistai 19. marraskuuta 2019

Joulukalenteri kolmatta vuotta peräkkäin

Tämä loppuvuosi on aina kuvaamisen kannalta ikävää aikaa, sillä kuvista tulee kovin synkkiä, otti ne sitten mihin aikaan päivästä tahansa. Niitä kun yrittää muokata valoisampaan suuntaan, kärsii laatu. Aina ei edes kuvaaminen onnistu, kun vapaapäivinä tietenkin aina sataa. Mutta tässä kuitenkin muutama kuva Freddystä. 

Freakshow's Freddy Krueger "Freddy"


Kahtena edellisenä vuonna blogissa on ollut joulukalenteri ja ajattelin vielä tänäkin vuonna kalenterin toteuttaa. Nyt siis jo kolmatta kertaa putkeen. Joulukalenteri on kiva lisä blogiin, etenkin kun joulukuu on yleensä kuulumisten suhteen aika tylsä ja blogiin ei oikein tule muuten sisältöä keksittyä. Oma haasteensa kalenterin suhteen on kuitenkin keksiä ne 24 postausta, jotka ovat perinteisesti olleet jonkinlaisia erikoispostauksia. Viime vuonna ei oikein riittänyt aika kalenteriin panostamiseen ja moni luukku sisälsi mm. vanhoja videoklippejä. Tällä kertaa aikaa pitäisi olla vähän paremmin, joten jos tällä kertaa postauksetkin olisi vähän laadukkaampia. Ideoita postauksiin saa esittää, sillä paljon on vielä aiheita keksimättä! Kalenteriin on mahdollista ottaa mukaan myös muiden kirjoittamia tekstejä, joten jos joku lukija olisi kiinnostunut toteuttamaan postauksen yhteen tai vaikka useampaankin luukkuun, kannattaa olla yhteydessä tänne päin (esim. sähköpostilla, joka löytyy sivupalkista). Joulukalenterin aikana tulee muuten tuhat postausta täyteen, joten ehkä siihen luukkuun voisi koittaa keksiä jotain erikoisempaa (ideoita saa esittää tähänkin liittyen).

Ensi vuoden alussa pidän luultavasti hieman taukoa blogista, jonka aikana ei uusia postauksia ole tulossa. Mitään pidempiä taukoja ei blogissa ole juuri ollut sen historian aikana. Ensimmäinen postaus on tullut elokuussa 2011 ja sen jälkeen ainostaan huhtikuussa 2012 en ole yhtään postausta julkaissut. Muuten niitä on tullut joka kuukausi enemmän ja vähemmän viimeisen kahdeksan vuoden ajan. Eli kyllä tällä postaustahdilla on kuukauden tai parin tauko ihan ansaittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)