Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2019

Melkein viimeiset

Kotiin on palautunut jälleen lisää kesäkaneja. Viikonloppuna takaisin tulee vielä viimeinen kaksikko ja sitten onkin kaikki kesälainassa olleet taas takaisin kotona. Muutama kesäpupu on jo ehtinyt paluunsa jälkeen lähteä eteenpäin kohti pysyvää kotia, mutta vielä löytyy niitäkin jotka vasta etsivät loppuelämän kotejaan. Ihan kaikki ei kuitenkaan ole maailmalle lähdössä, vaan muutama tyttönen jää ihan pysyvästikin itselle.


Nämä viimeisimpinä palautuneet kolme tyttöä ovat kaikki Lupan poikueesta, josta moni kesäkoteihin muutti. Ensimmäisenä kuvissa esiintyy ruskeasoopeli pystykorva, joka kesäkodissa sai nimen Nöpö. Tämä tyttönen oli ihan yksinään kesäpupuna ja olikin muuttunut hyvin sosiaaliseksi kesän aikana. Täällä Nöpö asui aluksi yksinään, mutta muutama päivä sitten yhdistin sen Lucyn ja Aprilin kanssa samaan häkkiin asumaan. Kolmikolla on ihan hyvin lähtenyt yhteielo sujumaan.

Seuraavat kaksi pupua olivat yhdessä kesäloman vietossa ja saivat nimet Ciara ja Clara. Näiden emä Luppa oli samaisessa perheessä viime vuonna kesäpupuna. Tämäkin kaksikko on kivan kesyjä ja sosiaalisia. Madagaskar värinen kaveri on kuvioltaan aika erikoinen, sillä se on valkokorva ilman valkoisia korvia. Geneettisesti se on siis valkokorva, vaikka ulkonäöllisesti muistuttaakin enemmän viittakuviota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)