Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Huppari Waldogsilta


Vähän aikaa sitten posti toi mukanaan uuden hupparin, jonka tilasin Waldogsilta. Mikäli Waldogs ei ole ennestään tuttu, niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Tarjolla on paljon hauskoja vaatteita ja vähän muitakin juttuja eläinaiheisilla printeillä. Erityisesti koiraihmisille löytyy runsaasti aiheeseen liittyvää valikoimaa, mutta myös muut eläimet on huomioitu. Vaatteet tulevat pääasiassa Spreadshirtin kautta, josta olenkin aiemminkin vaatteita tilaillut itse suunnitelluilla teksteillä. Hinnat ovat toki kalliimmat Waldogs printeillä kun itse tehdyillä, haluaahan suunnittelija tietenkin vähän palkkaakin työstään. Tämä tilaamani huppari on "Naisten Girlie svetaritakki premium" ja tosi kivan mallinen. Ajattelinkin suunnitella ja tilata tähän samaan malliin vielä jonkun kivan kanilan nimellä varustetun printin.

Ei koira-aiheiset Waldogs printit löytyy Muumau nimen alta. Aiheita on kissasta käärmeeseen, eli jokaiselle jotakin. Kaniosiossa on paljon kaikenlaista hauskaa ja sieltä varmasti jossain kohtaa jotain tilaankin. Silkkikanan kuvat on myös hauskoja, joten ehkä joku silläkin printillä varustettu vaate vielä tänne eksyy.

Yksi lempparijuttuni Waldogsin valikoimassa on urheilutrikoot, joissa on tarjolla montaa erilaista mistä valita. Niiden joukossa on useampikin tosi kiva kuosi, mutta hinnaltaan ovat harmillisesti sen verran kalliita etten ainakaan vielä ole raaskinut mitään tilata. Mutta ehkä vielä joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)