Sivut

sunnuntai 25. elokuuta 2019

Lisää kesäpupuja kotona

Freakshow's Lucille

Tänään kotiin palautui jälleen kesäkaneja, kahden nätin tytön muodossa. Nämä eivät paria kuukautta kauempaa maailmalla olleet, mutta kovasti oli kumpikin etinyt silti jo siinä ajassa kasvaa. Lucille on Mytyn poikanen ja se vaikuttaisi perineen emänsä pienehkön koon, mutta isän puolelta kuitenkin muhkeampaa rakennetta. Mytty kun itse on todella pieni ja siro kani. Toki tyttönen vielä tulee jonkin verran kasvamaan, joten varmaksi ei vielä voi sanoa millaiseksi ulkomuoto lopulta jää. Lupaavan oloinen on kyllä jo nyt!

April taas on Halman poikueesta, jossa kaikki poikaset olivat pienehköjä, vaikka vanhemmat eivät mitään minejä olekaan. April oli luovutusiässä poikasista suurin, mutta mitään hirmuiden isoa ei siitäkään ole kesän aikana kasvanut. Nähtäväksi jää ottaako tyttö vielä kunnon kasvuspurtin, vai jääkö se pienempikokoiseksi. Kivan näköinen on tämäkin rakenteeltaan ja muistuttaa muuten hyvin paljon isänemäänsä Pandoraa samassa iässä. Väri vaan on vaaleampi.

Nämä kaksi jää luultavasti kumpikin pysyvästi itselle, mutta täytyy nyt vielä katsoa montako kania talveksi olisi jäämässä ja täytyykö vielä nuorisoa karsia ja etsiä osalle kuitenkin kodit muualta. Sijoituskodit olisi mukavia, mutta niitä vaan on todella hankala löytää.

Freakshow's April

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)