Sivut

tiistai 20. elokuuta 2019

Kanilan vauvat

u. Freakshow's Stranger Things "Archie" 
u. Freakshow's Mindhunter


n. Freakshow's Quicksand

u. Freakshow's Black Mirror
Mystin poikueelle tuli tänään yhdeksän viikkoa ikää täyteen ja eilen kuvasin vauvelit läpi. Harmillisesti alkaa olla taas se aika käsillä, että töiden jälkeen ei enää kannata alkaa kaneja kuvailemaan, kun valo ei enää riitä. Täytyy siis ajoittaa kuvaamiset vapaapäiville ja ripotella kuvia sitten blogiin pitkin viikkoa.

Toinen luonnonharmaista pojista valitettavasti menehtyi, joten viisikko on kutistunut nelikoksi. Nämä neljä on kyllä oikein reippaita ja ihania tyyppejä. Kotiin jäävällä valkoisella pojalla on toinen korva ollut lupassa jo jonkin aikaa ja tänään myös luonnonharmaalla oli toinen korva suuntaamassa maata kohti. Näillähän on puolet suvusta lupparotuja, vaikkakin emällä on pystykorvat ja isän korvat lupat, jotka aina kanin hermostuessa nousivat pystyiksi.

Nimiteemana tällä porukalla sai toimia Netflixin originals sarjat. Vähän alkaa näiden vuoden viimeisten poikueiden kohdalla jo lyödä pää tyhjää nimien suhteen, mutta aina sitä jotain on keksitty. Talvella on sitten taas aikaa miettiä uusia kivoja nimiteemoja varastoon ja seuraavalle keväälle käytettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)