Sivut

tiistai 2. heinäkuuta 2019

Puhelinkuvia

Aika tarkalleen vuosi sitten edellinen puhelin hajosi navettahommissa ja seuraavaan onkin siis ehtinyt kertyä kuvia vuoden ajalta. Joskus ennenkin blogissa on ollut vastaava postaus, johon laitoin joitain vuoden aikana kertyneitä kuvia. Tässä niitä jälleen olisi.


Jostain syystä tykkään ottaa näitä traktorikuvia, mitä löytyy kuvien joukosta vaikka kuinka paljon. Näissä näkyy jyräystä, aitatolppien painelua, yleistä ajelua ja klapien kuskaamista.


Kootut munakuvat. Ylhäällä minikokoinen viiriäisenmuna ja minikokoinen kananmuna. Alla metsästä löytynyt salainen munintapaikka sekä viiriäisenmuna josta jäi värit pois.


Vemppu traktorissa, toisessa traktorissa, etsimässä reittiä kaivinkoneeseen (ei löytynyt) ja lopulta päikkäreillä marsujen heinäsaavissa.


Hengailua laitumella ja pihatossa työkavereiden kanssa ja kivoja aitahommia yhden tyypin kieli korvassa.


Uitettu koira joka vähän vahingossa humpsahti järveen ja myöhemmin samainen koira uuden kaverinsa kanssa autoilemassa. Alakuvissa lempparityökavereita.


Hiiri ja Halma lapsilauman kanssa aterialla ja toisessa kuvassa isompi lapsilauma vieroitettuja poikasia. Freddy vastaanottamassa ruokaa ja Pupu joka joutui ikävään trimmaukseen.


Kuntsan nuoruuskuva, vähän ankkoja ja orsikuvia.


Ensimmäiset kuvat kaninpoikasista otan yleensä puhelimella. Samalla kuvien päivämääristä on aina helppo tarkistaa poikasten sytymäpäivät, jos niitä ei muualle tule muistiin laitettua.


Nuoria viiriäisiä, tämän vuoden tipuja, viime vuoden nuorisoa ja puhtaisiin puruihin kellahtanut kanaparvi.


Väsyneitä kissoja töissä ja kotona.


Hukkakauraa etsiessä löytyi pellosta peura (hetkeä myöhemmin vielä pari lisää). Epämääräinen mössö on pupujen talviape, joka oli todella toimiva ruoka. Alhaalla pupukuoria puhelimeen ja pahasti lumeen hautautunut pikkutyttöjen ulkotarha, joka oli kuvanottohetkelläkin käytössä.


Munivia kanoja ja hautova ankka. Sekä joku tuntematon porukka, joka ryntäsi siivouksen aikaan tekemään ratsiaa kanikoppiin.


Kanoja, Tuttis (joka luulee ilmeisesti olevansa kana), marsuja uudessa aitauksessa ja puuhun kiivennyt kissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)