Sivut

torstai 4. heinäkuuta 2019

Lisää pupunuorisoa

Viimeksi olivat pojat vuorossa ja nyt näytille pääsee tytöt. Nämä kuusi ovat siis jääneet kotiin alkukevään poikueista. Rinjan teddyturkkisista tytöistä piti tuolle mustalle valkokorvalle etsiä koti muualta, mutta ainakin näillä näkymin se jää kuitenkin itselle. Nämä on aika mielenkiintoinen kaksikko, joten näkee miten turkki kehittyy iän kertyessä. Kertaalleen turkit olen tytöiltä leikannut, kun vauvakarva oli järkyttävää höttöä mikä meni takkuun. Nyt karva on kasvanut taas hyvin takaisin ja laatukin on huomattavasti parempi. Jatkossakin tulen turkkeja kyllä lyhentämään, sillä ulkokanilla ei pitkä turkki oikein toimi.

Chronicle (jolla ei vielä kutsumanimeä ole) etsii tästä porukasta parhaillaan uutta kotia. Mitään vikaa tytössä ei ole, mutta jos nyt ihan hirmuista määrää ei nuoria kuitenkaan itselle jättäisi. Nelle sisko kun kuitenkin jää kotiin, eikä sitä tiedä vaikka joku muukin tyttö poikueesta vielä tänne pysyvästi jäisi, sitten kun pupuja alkaa kesäkodeista palailla takaisin.

Tämä kuusikko asustelee omana porukkanaan, mussa jossain kohtaa ne tulevat liittymään muiden tyttöjen kanssa samaan laumaan. Tämä operaatio menee kuitenkin luultavasti vasta loppukesään/syksyyn.

n. Freakshow's Hitachi "Tatsi"

n. Freakshow's Yanmar "Janni"

Freakshow's Vila "Rotta"
Freakshow's Chronicle 

Freakshow's Chanelle "Nelle"

Freakshow's Aqua Kiss "Delta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)