Sivut

sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Nuoret pojat

Freakshow's Smirnoff "Yoda"



Freakshow's Åkerman "Ookke"



Freakshow's Komatsu "Oreo"



Kevään poikueista (ja luultavasti ylipäätään tämän vuoden poikueista) kotiin jäi kolme upeaa kanipoikaa. Yksi Saagan poikueesta ja kaksi Rinjan poikueesta. Ihan näin montaa urosta ei olisi välttämättä ollut tarvetta kotiin jättää, mutta ei näin hienoja poikia viitsi poiskaan antaa. Kolmikko elelee tällä hetkellä yhdessä ja luultavasti yhteiselo tulee sujumaankin koko kesän. Syksyllä pääsevät sitten omiin yksiöihinsä, kun tulee aika siirtyä ulkoa sisätiloihin.

Saagan chinchilla poika sai kutsumanimekseen Yoda. Tykkään nimistä joissa on y ja muutenkin nimi on oikein nätti. Yoda tuntuu muutenkin olevan suosittu nimi pupuilla, sillä useampikin maailmalle lähtenyt kasvatti on saanut kutsumanimekseen samaisen nimen. Rinjan pojat taas tunnetaan nimillä Ookke ja Oreo. Näistä ensin mainitulle mietin ensin nimeä Åke, mutta koska tuo ruotsalainen kirjoitusasu on aivan kamala, päädyin suomalaisempaan muotoon. Ja sopiihan se myös hyvin velipojan nimen kanssa yhteen, kun kumpikin oolla alkaa. Oreolle oli toisena nimivaihtoehtona Kooma (joka olisi ollut virallisesta nimestä johdettu), mutta pojan väri huomioon ottaen Oreo on sopivampi nimi. Löytyyhän kanilasta myös Domino, joten täytyy Oriokin olla edustettuna.

Poikien lisäksi tuli kuvattua myös kevään poikueista kotiin jääneitä tyttöjä, joista on tulossa niistäkin kuvia piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)