Sivut

keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Aikuisten määrä vähenee


Julius Caesar
 "Julius"
19.9.2013 - 3.6.2019

Aikuisten kanien määrä on viime viikkoina vähentynyt useammalla yksilöllä, kun pupuja on lähtenyt kohti uusia koteja. Mukaan mahtuu kuitenkin myös surullisempi poistuminen eli Juliuksen lopetus. Joku voikin muistaa että Juliuksella on viimeiset kolme vuotta ollut hammasvika, joka sai alkunsa tapaturmaisesti. Hampaat ovat kuluneet viasta huolimatta osittain itsekseen ja osittain lyhentämällä. Nyt hampaat alkoivat kuitenkin olla niin huonossa kunnossa (mm. kanin silmät vuosivat välillä, mikä mahdollisesti tarkoitti poskihampaissakin jo olevan vikaa), että Juliuksen oli parempi päästä paremmille porkkanamaille. Hyvään ikään Julius kuitenkin ehti, vaikka puolet elämästä elikin vinoilla hampailla.


Uusiin koteihin on lähtenyt paljon aikuisia pupuja. Yeti, Ronja ja Dessa muuttivat yhdessä kasvatuksesta kiinnostuneelle ihmiselle, jossa kolmikkoa on siis suunnitteilla käyttää kasvatuksessa. Siihen hommaan ovat oikein sopivia, Dessa ja Yeti on jättänyt kivoja jälkeläisiä ja Ronjaakin olisin voinut hyvin kasvatukseen käyttää ellei sen sisko olisi jo päässyt sukua jatkamaan.

Toinen kolmikkona maailmalle lähtenyt porukka on Luppa, Pandora ja Sweety. Nämä lähtivät lemmikkikotiin, jossa jo ennestään oli muutama muu kani. Toivottavasti tytöt sopeutuvat hyvin uuteen kotiin! Viimeisenä vielä Remedy lähti kaverinsa menettäneen pojan kaveriksi. Tyttö on ollut ainakin täällä rauhallinen ja sopeutuvainen muita kaneja kohtaan, joten varmasti ihan hyvin otti uuden kaverin vastaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)