Sivut

lauantai 11. toukokuuta 2019

Seitsemän pientä kaivinkonetta

Kuvasin jo pari viikkoa sitten viimeiset kasvukuvat Rinjan ja Lupan poikasista, mutta nyt vasta oli inspiraatiota muokata nämä julkaisukuntoon. Tällä kertaa on Rinjan poikasten kuvien vuoro ja myöhemmin tulee perässä Lupan lasten kuvat.

Kahdesta erikoisemmalla turkilla varustetusta poikasesta tulikin yllättäen teddyturkkisia, vaikka niitä en ihan odottanut. Niillä on siis ihan perus Mm harjas ja olen ajatellut että teddyturkki vaatisi MM harjaksen. Mutta eipä näytä niin kuitenkaan olevan. Mm harjakselliset kanit tiputtavat tukkansa suurimmaksi osaksi pois kasvaessaan, joten mielenkiintoista nähdä miten näille kahdelle käy.

Kotiin poikueesta jää molemmat urokset, sekä valkokorvainen teddypoikanen. Myös toinen teddyistä saa vielä jonkin aikaa kotona kasvaa ennen uuden kodin etsintää, sillä haluan nähdä mihin suuntaan turkki lähtee kehittymään. Pitkäturkkinen kani kun ei ihan joka kotiin sovi. Mustista poikasista toinen lähtee kesäkotiin ja toinen musta sekä läsipää alkavat pian etsiä pysyvää kotia. Näitä ylimääräisiä poikasia on tullut vähän laiskasti nyt keväällä myyntiin laitettua, mutta hyvä vaan että saavat rauhassa täällä kasvaa.

n. Freakshow's Kobelco

n. Freakshow's Doosan

u. Freakshow's Åkerman

u. Freakshow's Komatsu

n. Freakshow's Kubota

n. Freakshow's Hitachi

n. Freakshow's Yanmar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)