Sivut

keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Kolmeviikkoiset saivat nimet

Dessan poikaset täyttivät sunnuntaina kolme viikkoa ja silloin jo piti kolmikosta saada uudet kuvat blogiin. Sateisen sään takia kamera meni kuitenkin täysin huuruun ulkotiloissa, eikä kuvat onnistuneet. Tänään oli vähän pakkasta ja kamerakin toimi taas moitteetta. Ikänsä puolesta poikaset olisi voinut ottaa jo uloskin kuvattaviksi, mutta ehdin kuvata niitä vasta pimeällä ja piti tyytyä sisätiloihin. Seuraavalla kertaa sitten ulos!

Sukupuolten suhteen on ollut vähän epäselvyyttä, mutta tytöiksi kaikki kolme lopulta paljastuivat. Tyttöjähän nuo epäselvät tapaukset aina ovat olleetkin, mutta silti tulee aina mietittyä jos kuitenkaan eivät ole. Kiva yllätys että poikia ei joukossa ole, niitä kun viime vuonna tuli ihan tarpeeksi.

Poikaset saivat myös nimet heti sukupuolten varmistuttua. Teemana näillä on Victorias Secret tuoksut. Kerrankin oli kaikki tyttöjä, niin pääsi tälläistä teemaa käyttämään.

n. Freakshow's Aqua Kissn. Freakshow's Amber Romancen. Freakshow's Love AddictEikä siinä vielä kaikki! Tänään kanilaan saatiin vuoden toinen poikue, yhdistelmästä Hiiri x Pupu. Tästäkin yhdistelmästä olisi odotettavissa varsin kivoja poikasia luonteen ja ulkonäön suhteen, joten innolla odottelen että kasvavat. Poikasia syntyi seitsemän ja nopealla vilkaisulla joukossa näyttäisi olevan musta otter, madagaskar otter ja erilaisia perhosia. Pesän rakennuksen suhteen Hiiri oli ollut vähän laiska ja jättänyt karvojen repimisen melko vähäiseksi. Nämäkin poikaset kuitenkin syntyivät kanalan puolelle, jossa lämpötila on plussalla. Toivottavasti ei siis ongelmia tule ja luultavasti Hiiri kyllä vielä innostuu myöhemmin karvaa pesään lisäämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)