Sivut

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

9. luukku: Lisää kanikrääsää

Pari vuotta sitten esittelin blogissa senhetkisiä kanitavaroita. Kaneilla on tapana lisääntyä tehokkaasti ja niin on päässyt käymään myös kanitavaroille. On siis aika kurkata mitä uutta hyllystä löytyy...


Uusia pupupatsaita on ilmestynyt hyllyyn kolme. Vasemmalla rivissä oleva valkoinen pupu on HalpaHallista ja pääsiäishenkinen pupu sen vieressä Tokmannilta. Kumpikin on pääsiäisen aikoihin hankittu, mikä onkin hyvä ajankohta löytää täydennystä kokoelmiin. Oikean reunan musta pupu on kirppislöytö. Harvemmin kirppikseltä mitään kanijuttuja löytyy, joten hyvä tuuri kävi kun tähän törmäsi.


Puutarhapatsas tyyppiset luppakorvat ovat vuosi sitten saatu joululahja. Näiden alkuperästä ei siis ole tietoa.


Tämä söpö pupukaksikko on myös tyyliltään puutarhapatsasmaisia. Töpökorvat on ostettu Minimanista.


Aiemmasa kanikrääsäpostauksessa näkyneet Tigerin valopuput ovat saaneet kavereikseen nämä kaksi porkkanoita pitelevää pupua. Näissäkin on väriä vaihtava valo sisällä. Puput on ostettu Tokmannilta, jossa ne pääsiäisen jälkeen olivat alessa. Normaalihinta näillä oli muistaakseni aika korkea Tigerin pupuihin verrattuna.


Nukkapintaiset puput ovat hieman muita isompia tyyppejä. Sininen pupu on savikuorinen ja se on Tigeristä. Ennestään löytyikin jo samaa sarjaa olevat minipuput. Pinkki pupu on Citymarketista, jossa sitä jo ennen pääsiäistä himoitsin. Hinta oli kuitenkin turhan korkea, sillä pupu on muovinen. Pääsiäisen jälkeen pupu oli vihdoin kunnon alennuksessa, jolloin se tarttui mukaan.


Viimeiseksi vielä vähän erikoisemmat puputavarat. Pinkki pupu on Prismasta ostettu suihkepullo, jonka tosin kotona huomasin olevan toimimaton. Menee kuitenkin hieman rumemman puoleisena koristeena. Vihreä valopupu taas on Clas Ohlsonilta peräisin. Näitäkin olisi pinkkeinäkin myytävänä, mutta silloin kun itse olin ostoksilla oli pinkin tietenkin loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)