Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2018

1. luukku: Kilpailu!

Joulukalenteri lähtee käyntiin pienen kilpailun muodossa. Alla näkyy kymmenen kuvaa, joista jokaiseen kätkeytyy yhden kanilan kanin nimi. Kuva saattaa viitata joko kanin viralliseen nimeen tai sen kutsumanimeen. Tehtävänä onkin koittaa arvata mitä nimeä milläkin kuvalla tarkoitetaan. Osa kuvista on helpompia ja osa vaikeampia, eikä haittaa vaikka jokaisesta ei nimeä keksisikään. Kilpailun voittaja on se, joka keksii/arvaa eniten oikeita vastauksia. Jos useampi saa saman verran oikein, arvotaan palkinto heidän kesken. Kilpailun ajan pidän postauksen kommentit piilotettuina, jotta vastauksia ei pääse toisilta kopioimaan.

Kilpailuun osallistutaan tämän postauksen kommenttikentässä. Kirjoita kuvan numero ja sen perään nimi jota kuvalla mielestäsi tarkoitetaan. Laita mukaan myös sähköpostisoitteesi, jotta saan voittajaan yhteyden.

Esimerkki osallistumisviestistä:

1. kanin nimi
2. -
3. kanin nimi
4. kanin nimi
5. -
...

esimerkki@sähköposti.com


Apua nimien ratkaisuun löytyy kanilan kotisivuilta, jossa kanit on esiteltyinä niin virallisten kuin kutsumanimien kera. Urokset on listattuna täällä ja naaraat täällä.

Kilpailuun voi osallistua 16.12.2018 asti, jonka jälkeen oikeat vastaukset sekä voittaja julkaistaan jonkin joulukalenterin luukun yhteydessä. Palkinnoksi voittaja saa 10€ lahjakortin Musti ja Mirri myymälään, joka toimitetaan voittajalle postitse.

Kuva 1

Kuva 2

Kuva 3

Kuva 4

Kuva 5

Kuva 6

Kuva 7

Kuva 8

Kuva 9

Kuva 10
Postauksen kuvat: Pixabay.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)