Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2018

Grand Gala 2018


Tänään oli ohjelmassa Grand Gala näyttely, jonne päästiin jo toista vuotta peräkkäin osallistumaan sopivan sijainnin ansiosta. Mukana tosiaan oli kahdeksan kania, sekä vanhoja näyttelykonkareita että uusia naamoja. Pet luokkiin kanit tietenkin osallistuivat, risteytyksiä kun kaikki olivat. Viime vuoteen verrattuna Pettiin oli ilmoittautunut yllättävän vähän kaneja, ainoastaan 44. Tämä oli suunnilleen puolet vähemmän kuin viimeksi. Jälki-ilmoittautumismahdollisuutta ei myöskään ollut. Ihan kiva kuitenkin ettei kaneja valtavaa määrää mukana ollut. Petin lisäksi näyttelyssä oli tietenkin ulkomuotoluokat, eli rotukaneja pääsi samalla ihastelemaan.

Pisteet pupuilla oli perustasoa. Miinusta tuli mm. keltaisista tassuista, joille nyt ei oikein mitään voi kun suurin osa on kesän ajan asustellut maapohjalla. Useammalla oli myös mainitaa turhan pulleasta mahasta, mihin on myös hankala vaikuttaa kun ottaa huomioon että pellettiannokset on vähäiset ja heinää lähinnä syövät. Käsittelyn suhteen saivat kaikki vain kehuja, erityisesti Jekku, joka onkin hirmuisen kiltti ja rauhallinen vaavi (täysin isäänsä tullut tässä suhteessa).

Jekku 91
Domi 92
Bianca 91,5
Saaga 92,5
Freddy 93,5
Jax 92
Hiiri 92
Halma 91
Tyhjin käsin ei kotiin tarvinnut tulla. Jekku oli luokkansa ainoa osallistuja, joten sille tuli sitten tietenkin LKV1 palkinto, johon kuului ruusuke ja ruokapussi. Freddy oli nuorten urosten LKV3, saaden herkkupussin ja ruusukkeen. Bianca vielä yllätti olemalla sihteerin suosikki ja sai peltipurkin joka oli täynnä monenlaisia herkkuja, niistä en kuvaa tajunnut erikseen ottaa. Hauskana lisänä näyttelyissä pidettiin näyttelyluetteloarvonta, eli jokainen luettelo oli numeroitu ja numeroista arvottiin voittaja. Ja kuinkas sitten kävikään, voittajanumero löytyi juuri siitä omasta luettelosta. Palkintokin oli vielä niin hieno kuin kahden kanin puinen kuljetuslaatikko. Tälläisestä olen jo kauan haaveillut, eli tuli kyllä voitto ihan oikeaan osoitteeseen! Nyt kelpaa kaneja kuljetella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)