Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Nättejä pikkupupuja

Violan poikasten kuvat piti julkaista jo aiemmin tällä viikolla, mutta niin vaan pääsi muiden kiireiden vuoksi kuvien tänne laittaminen viivästymään. Poikue tulee luovutusikään parin päivän päästä, joten luultavasti ainakaan koko porukasta ei enää kuvia ole tiedossa. Tosin varmoja koteja ei poikasille vielä tiedossa ole, eli voihan olla että viel pidempään kotona asustelevat. Musta urospoikanen valitettavasti menehtyi edellisen poikuetta käsittelevän postauksen jälkeen, eli poikasia on jäljellä enää viisi. Poika oli hieman muita pienempi, mutta en ihmettelisi vaikka näillä helteillä kuumuuskin olisi syynä kuolemaan ollut.

Nimetkin poikaset lopulta saivat ja nimiteemana toimii tälä kertaa tulivuoret. Seuraavaksi pitäisi sitten keksiä kutsumanimi kotiin jäävälle valkokorvatytölle.

u. Freakshow's Cotopaxi

n. Freakshow's Tambora

n. Freakshow's Pacaya

n. Freakshow's Rinjani

n. Freakshow's Telica
Hipun poikaset alkavat nekin olla vihdoin sen näköisiä, että niistä viitsii kuvia ottaa. Yritän saada poikueen alkuviikon aikana kameran eteen kuvattaviksi, joten jossakin kohtaa ensi viikkoa olisi uusia kuvia taas luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)