Sivut

lauantai 16. kesäkuuta 2018

Alkukevään poikasia

Kevään poikueista on jäämässä kotiin neljä poikasta. Biancan poikueesta kaksi ja Junon sekä Roosan poikueista yksi kummastakin. Pandoran poikasia ei asu kotona yhtäkään, vaan kaikki viisi ovat kesäkodeissa. Kunhan kotiin päin alkavat palailla, niin selviää mikä niistä jää lopullisesti itselle. Fionan poikueesta ei mitään ole kotiin jäämässä, kun poikue ei tarkoituksellinen ollut.

Nyt olisi vuorossa kuvia näistä neljästä kotiin jäävästä. Niiden lisäksi kuvasin luonnonharmaan valkokorvan, kun on niin suloinen tapaus. Poika tulee juhannuksen jälkeen muuttamaan kesäkotiin ja vaikka mieluusti sen itselläkin pitäisin, on pojalle tarkoitus kesän jälkeen etsiä oma pysyvä koti muualta. Nuorison jälkeen kuvasin myös Mytyn poikueen, mutta jätetään niiden kuvat odottamaan omaa postaustaan.

Nelikossa on paljon eroa luonteissa. Freddy on rohkea ja aktiivinen menijä, kun Troy taas on hyvin rauhallinen ja olisi jaksanut tönöttää pöydällä kuvattavana vaikka koko päivän. Freddy ja Miisa voisivat olla esteillekin sopivia luonteensa puolesta, joten täytyy yrittää josko sitä vihdoin tänä vuonna jaksaisi ihan kunnolla panostaa parin poikasen estekoulutukseen. Joka vuosi porukasta pistää aina silmään muutama sellainen kani joista voisi jotain saada koulutettua, mutta kiinnostus lopahtaa aina alkuunsa. Pitkästä aikaa voisi kuitenkin olla kiva kotosalla kaneja hypyttää, kisoihin nyt ei tietenkään olla tähtäämässä. Nuppu on ainoa kani joka on kunnolla esteille opetettu, eikä sitäkään enää ikänsä vuoksi raaski hypyttää.

u. Freakshow's Freddy Kruegeru. Freakshow's Jason Voorheesn. Freakshow's Miracle "Miisa"u. Freakshow's Apocalypse Now "Jax"


 
u. Freakshow's Deer Hunter "Troy"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)