Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Vielä loput kanilapset

Roosan, Biancan ja Junon lapset ovat päässeet jo blogiin nimineen, nyt olisi sitten viimeisten eli Pandoran ja Fionan poikasten vuoro. Vähän laiskasti näitä poikueita on tullut tänä keväänä kuvattua, mutta täytyy yrittää vielä ainakin kerran kaikki kuvata läpi ennen luovutusikää ja poikasten maailmalle lähtöä.

Pandoran poikaset

Pandoran poikue täyttää huomenna kuusi viikkoa. Urospoikasta näistä itselle olin ajatellut jättää, mutta saattaa kuitenkin olla että valinta osuu sittenkin naaraaseen. Junolla ja Biancalla kun on pelkkiä urospoikasia ja ne ovat näille sukua, niin ei viitsisi ihan hirveän montaa samansukuista urosta kanilaan jättää. Poikueesta olisi menossa urokset kesäkotiin, kuten myös kaksi naaraista. Mietin sitten myöhemmin paremmin mikä poikanen voisi kotiin jäädä, kun kesälomilta palautuvat.

Nimetkin poikaset ovat toki saaneet. Valkokorvien nimet on otettu The 100 sarjan hahmoilta.

u. Freakshow's Tristan

u. Freakshow's Gustus

n. Freakshow's Lexa

n. Freakshow's Anya

n. Freakshow's Indra

Fionan poikaset

Fionan poikaset kasvavat jättityttöjen laumassa, yhdessä Roosan poikasten kanssa. Kaikki kaksitoista poikasta on sulautunut yhdeksi isoksi porukaksi, eikä taida emot enää tietää mitkä ovat niitä omia lapsia. Poikasten korvien kärjet ovat yleensä lupassa (kuvatessa tosin vain yhdellä oli näin), joten saapi nähdä tuleeko näistä kokonaan luppakorvia. Aika ranskismaisia nämä ovat, eli selvästi ovat luonnetta ja ulkonäköä perineet enemmän isän kuin emän puolelta.

Näiden nimiteema on lähtöisin poikasten mustasta väristä, joten halusin kaikille nimeen sanan "dark". Siihen mielikuvitus kuitenkin loppuikin ja etsin vain dark alkuisia elokuvia, jotka päätyivät poikasten nimiksi.

n. Dark City

n. Dark Shadow

n. Dark Song

u. Dark River

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)