Sivut

maanantai 7. toukokuuta 2018

Roosan kahdeksikko

Tämänkertaisessa postauksessa on Roosan poikasten vuoro saada kuvansa ja nimensä esille. Seuraavaksi onkin sitten Pandoran ja Fionan poikaset vuorossa. Niistäkin on kuvat jo otettu, mutta selkeämpää on kun ei ihan kaikki samaan postaukseen laita.

Nimeän poikueet aina erilaisten teemojen mukaisesti ja tässä kohtaa kun poikueita on takana jo useita, alkaa teemojen keksiminen olla jo hankalampaa. Tai sitten hyviä ideoita olisi, mutta ne vaatisivat poikueen jossa on vain yhtä sukupuolta. Ehkä voisi jossakin kohtaa olla aika kilpailulle, jonka avulla voisin kerätä muiden keksimiä teemoja varastoon ja palkita parhaimmat. Näille nyt kuitenkin nimet vielä keksin omin avuin ja poikaset on nimetty risteilyalusten mukaan.

n. Freakshow's Miracle

u. Freakshow's Legend

n. Freakshow's Sensation

u. Freakshow's Freedom

n. Freakshow's Festivale

u. Freakshow's Inspiration

u. Freakshow's Horizon

n. Freakshow's Paradise

En tiedä mahtoiko kukaan kuvia selatessa huomata, että madagaskar värinen uros on ulkonäöltään muista poikkeava. Kyseistä poikasta katselin jo ihan pesäpoikasena, sillä poika oli korvien ja pään muodon suhteen erilainen kuin muut. Hieman vanhempana poikasen korvien kärjet alkoi vielä lupattaa, mikä vahvisti sen että tällä todennäköisesti on eri isä kuin muilla. Muu poikue on Paskiksen jälkeläisiä, kun mada pojan isä taas taitaa olla Donizi. Roosahan oli astutettu kummallakin uroksella, kun en ihan varma ollut miten Paskis sai homman hoidettua kokoerosta johtuen. Naaraan astutus kahdella eri uroksella on ollut suunnitelmana ennenkin, sillä ihan mielenkiinnosta olen halunnut tutkia miten tälläinen kaneilla toimii. Koirilla vastaavaa tyyliä käytetään jonkun verran, samalla nartulla kun ei montaa pentuetta voi teettää. Kaneilla tietenkään mitään varsinaista tarvetta tälle ei ole, eikä kaksoisastutuksia oikein rotukaneilla voi tehdäkään kun jälkeläisistä olisi hankala tietää kumman uroksen ne ovat. Mutta ihan mielenkiintoinen tapa kuitenkin ja jospa tätä vielä saisi tulevaisuudessakin lisää tutkittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)