Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2018

Pörröpalloja ja pikkujättejä

Poikaskuvilla taas jatketaan. Roosan poikue saa vielä jäädä omaan postaukseensa, joka luvassa luultavasti huomenna.

Biancan poikue

Biancan poikakolmikosta on kehittynyt varsin suloisia ilmestyksiä. Näistähän toisella japanilaisella sekä x-kirjavalla on MM harjas, eli ne tulevat aikuisinakin olemaan pörröisiä tyyppejä. Etenkin japanilainen on hyvin pörröinen. Ei ollenkaan ihme, että se varattiin lähes heti kun muutama päivä sitten laitoin ilmoituksen varattvista poikasista. Poikueen kaksi muuta urosta jää itselle. Mielellään kaikki kolmekin olisi kotiin jättänyt, mutta jos sentään tuosta yhdestä raaskisi luopua kun naaraspoikasta poikueesta olin alunperin itselle suunnitellut.


u. Freakshow's Deer Hunter "Troy"

u. Freakshow's Full Metal Jacket

u. Freakshow's Apocalypse Now "Jax"

Fionan poikue


Fionan poikueen isänä on ranskanluppa ja näistä jo aika pienenä näki että todennäköisesti poikasille saadaan luppakorviakin. Kuvaushetkellä yksi poikanen oli jo lupauttanut toisen korvansa ja myöhemmin vielä toinenkin poikanen teki saman tempun.

Tästä nelikosta yksi on lähdössä kesäkotiin ja yksi naaraista sekä uros etsii omaa pysyvää kotia. Kolmas naaras jää vielä joksikin aikaa kotiin kasvamaan ennen kodin etsintää, sillä se on aika luiseva sisaruksiinsa nähden. Jostain syystä jättikanien poikueisiin tuntuu näitä huonommin massaa kerryttäviä poikasia eksyvän jo pariin otteeseen on jotakin poikasta saanut kotona pidempään kasvattaa.

n. Freakshow's Dark Shadow

n. Freakshow's Dark City

n. Freakshow's Dark Song

u. Freakshow's Dark River

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)