Sivut

lauantai 3. helmikuuta 2018

Sulon lapsuuskuvia

Muita kuvia etsiskellessäni löysin kansioiden kätköistä kuvia Sulon lapsuudesta. Sulo vietti ensimmäisen kesänsä siskollani kesäkanina, yhdessä Rääsyn kanssa. Poikien tarkoituksena oli tuoda piristystä Justuksen elämään, joka vielä tuolloin asui siskon luona ainoana kanina. Hienosti poikakolmikko tuli toimeen keskenään kesän ajan, kunnes jättipoikien oli aika palata tänne synnyinkotiinsa. Vaikka suurimman osan elämästään Sulo ulkokanina viettikin, löytyi siltä siis kokemusta sisäkaninkin elämästä.

Nätti otus Sulo oli jo poikasena ja aikuisenakin siitä kasvoi hieno yksilö. Harmittavasti pojasta ei jäänyt yhtään jälkeläistä kanilaan, sillä sen ja Rionan poikueessa ei lopulta sellaista poikasta ollut jonka olisin itselle halunnut jättää.

Nuorena Sulolla oli outo tapa yrittää pullauttaa silmät päästä pois. Kanin silmät voivat pullistua kun se pelästyy tai muuten on hermostunut jostain, mutta Sulolla tätä tapahtui ihan sen vaan makoillessa kaikessa rauhassa paikoillaan. Vanhempana poika ei enää tätä omituisuutta harrastanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)