Sivut

sunnuntai 24. joulukuuta 2017

23. luukku: Eläintarvikkeita netistä


Jouluna saattaa yhdelle jos toisellekin kertyä ylimääräistä rahaa, joka on aina hyvä tuhlata eläintarvikkeisiin. Kivijalkakauppojen lisäksi tarjolla on useita nettikauppoja, joissa ostosten tekeminen sujuu vaivattomasti kotisohvalta käsin. Listasinkin hieman näitä löytämiäni nettikauppoja, joissa eläintarvikkeita olisi mahdollista hankkia.

Zooplus
Zooplus on suosittu saksalainen nettikauppa, josta myös itse on tullut lukuisia kertoja tavaraa tilattua. Valikoimassa on laajasti ruokaa ja tarvikkeita hevosille, kissoille, koirille ja pienemmille otuksille kaloja ja terraarioeläimiä unohtamatta. Yli 49€ tilauksiin ei postikuluja tule ja paketit toimitetaan kotiin asti. Tuotteiden hintataso on Suomen hintoihin verrattuna edullinen eli esimerkiksi häkit kannattaa tilata Suomen ulkopuolelta.

PetsExpert
PetsExpert on toinen Saksalainen kauppa, joka vastaa hinnoiltaan pitkälti Zooplussaa. Tuotevalikoima ei kuitenkaan ole ainakaan vielä yhtä monipuolinen, joskin osa tuotteista on sellaisia mitä Zooplussa ei myy. Tässä kaupassa on myöskin todella laajasti tarvikkeita ja ruokaa tarjolla eläimille hevosesta kultakalaan. Toimituskulut ovat ilmaiset kun tilaa riittävän suurella summalla (en nyt äkkiseltään löytänyt mikä summa tarkalleen on) ja kotiin asti tulee täältäkin paketti.

PetenKoiratarvike
PetenKoiratarvikeesta löytyy runsaasti tavaraa koirille ja kissoille, mutta myös kani- ja jyrsijätarvikkeita on ihan hyvä valikoima. Hinnoiltaan kauppa vastaa pitkälti normaalia Suomen hintatasoa, mutta ainakin joidenkin tuotteiden osalta on sitä edullisinta luokkaa Toimitustapoja on valittavana useita ja rekisteröityneille asiakkaille toimituskulut ovat ilmaiset.

Tierran Lemmikkipuoti
Tierran Lemmikkipuoti on painottunut kaneihin ja jyrsijöihin, joten se erottuu edukseen muista nettikaupoista. Eläintarvikkeiden lisäksi valikoimassa on monenlaista kivaa aiheeseen sopivaa tavaraa myös omistajalle. Hinnat ovat mukava yllätys, sillä monelta osin tuotteet on hinnoiteltu varsin edullisiksi. Yli 59€ tilauksista ei tarvitse maksaa postikuluja. Toimitustapoja on valittavana useita.

Kotieläintarvike.fi
Kotieläintarvike.fi on suunnattu tuotantoeläinten omistajille, mutta myös koirille, kissoille ja kaneille/jyrsijöille on yllättävän hyvä valikoima tuotteita. Tuotantoeläintenkin tarvikkeita kannattaa kuitenkin selailla, sieltä voi löytyä pieneläimillekin käyttökelpoisia juttuja. Hinnat ovat normaalia tasoa ainakin pieneläintarvikkeiden osalta. Toimitus tapahtuu matkahuollon kautta.

Eläintarvikekauppa.fi
Eläintarvikekauppa.fi myy tarvikkeita koirille ja kissoille, sekä pieneläimille. Mukana on myös hieman lintu- ja akvaariotavaraa. Valtavan suuri valikoima ei ole, mutta kaikki tarpeellinen perustarvike löytyy. Hinnat ovat suhteellisen edulliset, joskin toki Suomen tasoa vastaavat. Toimitustapana on postipaketti. Yli 49€ tilauksissa ei postimaksuja tarvitse maksaa.

Musti ja Mirri
Nimestään huolimatta Mustissa ja Mirrissä on tarjolla myös hyvä valikoima ruokaa ja tarvikkeita kaneille sekä jyrsijöille. Lintu ja akvaariotarvikkeitakaan ei ole täysin unohdettu. Hinnat eivät valitettavasti kovin edullisia ole. Toimitustapoja on valittavana useampia. Myymälästä noudettuna postikuluja ei luonnollisestikaan tule ja tätä mahdollisuutta on helppo hyödyntää kun ketjun liikeitä on melko runsaasti ympäri Suomea.

Nettikauppoja on olemassa toki vielä paljon lisääkin, mutta olisi mennyt ikuisuus niitä kaikkia listatessa. Eiköhän näidenkin joukosta löydy jo kuitenkin mukavasti shoppailtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)