Sivut

perjantai 1. joulukuuta 2017

1. luukku: Instagram tilejä

Tämä postaus on pitänyt toteuttaa jo todella kauan, mutta koskaan ei ole ajatusta pidemmälle edennyt. Joulukalenteri on kuitenkin hyvä syy tehdä postaus viimeinkin julkaisukuntoon asti. Otsikon mukaisesti esille pääsee joukko Instagram-tilejä, joita tulee seurailtua ja joita voin myös muille suositella. Tilit ovat pääasiassa erikoisempia, eli arkiset lemmikkipupu tilit sun muut eivät nyt tällä kertaa esille pääse. Niitä voisin ehkä joku toinen kerta esitellä.


Ihania lehmäkuvia Norjan maisemissa!

Nakumarsut eivät varsinaisesti suosikkeihini kuulu, mutta Ludwik on kuitenkin varsin hauska ilmestys hienoissa studiokuvissaan.


johannasjovall_photography
Kauniita hevos- ja koirakuvia. Tyyliltään kuvat on reilulla kädellä muokattuja, joten satunnaisesti tilillä näkyvät ennen/jälkeen kuvat ovat kiva lisä.

thelavaempire
Varmasti jokaiselle marsuihmiselle tuttu tili. Sisältää videoita marsulaumasta, jotka elävät asunnossa vapaana ja ovat vahvasti sitä mieltä että paljas lattia on laavaa.


seppalankyytot
Seppälän koulutilan kyyttöjen arkea.


riuttahighland
Söpöjä karvalehmiä, sekä satunnaisia muita otuksia.

imnotahamster
Marsupoikien elämää, lähinnä videoiden muodossa. Runsaasti mm. nukkumisvideoita (kaikki varmasti tietää että nukkuva marsu on söpöin marsu).


piggieparodies
Julisteita elokuvista ja tv-sarjoista, jotka on muokattu marsumaisempaan muotoon. Oma suosikkini on tietenkin The Wheeking Dead ja pahis nimeltä Vegan.


loafy_mrbigglesworth
Karvaton kaninuori ja pari karvallista kaveria. Mielenkiintoista seurata millainen kanista kehittyy.

Monenlaisia kanikuvia koottuna samalle tilille.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloisia Instatilejä, voisin itsekin alkaa muutamia seurailemaan. :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)