Sivut

tiistai 24. lokakuuta 2017

Nuorimmat pupuset

Vahinkopoikasista ei ole hetkeen kuulunut blogissa mitään, joten vuorossa olisi niistä tuoreita kuvia. Fionan poikanen tuli jo hetki sitten luovutusikään ja myös muut saavuttivat tänään kahdeksan viikon iän. Poikaset saavat kuitenkin kasvaa kotona vielä jonkin aikaa, sillä ovat melko pienikokoisia. Ainoastaan Fionan poikasen uskaltaisin jo maailmalle päästää, mutta eipä silläkään mikään kiire ole.

Poikasten määrä on kuukauden takaisista kuvista vähentynyt kahdella. Rionan poikueesta menehtyi ensin luonnonharmaa uros. Poikanen oli poikueen suurimpia yksilöitä, mutta hieman ripulilla oli ennen kuolemaansa. Myöhemmin menehtyi vielä toinen chinchilla naaraista. Se taas kuului pienimpiin poikasiin, joten sen kuolema ei suurena yllätyksenä tullut. Onneksi muuten on tänä vuonna hyvin vältytty isompien poikasten kuolemilta. Mahdollisesti näiden kohdalla on kostea sää aiheuttanut jonkin pöpön. Nyt toki ovat jo sisällä kanilassa kasvamassa.

Fionan poikanen sai oman nimensä jo ajat sitten. Nimi tietenkin tulee siitä että se on ainoa poikanen ja lisäksi nimessä on kivasti isän nimeä (Justus) mukana. Ainoalle poikaselle on kyllä helppo keksiä nimi, kun ei tarvitse teemaa välttämättä sen enempää miettiä. Jättiksen poika sai nimensä Deepwater Horizon leffasta, joka hiljattain tuli katsottua. Heti tuli mieleen että tuossahan olisi hyvä nimi kanille. Rionan poikaset saivat nimensä Walking Dead jaksojen mukaan, ihan sen kunniaksi että eilen alkoi taas uusi kausi.

Fionan tyttö

n. Just One
Jättiksen poika 

u. Deepwater Horizon
Rionan viisikko

n. Last Day on Earth

n. Twice as Far

u. Start to Finish

u. Not Tomorrow Yet

n. First Time Again

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)