Sivut

lauantai 21. lokakuuta 2017

Grand Gala

Tänään päivä vierähti Porissa Grand Gala näyttelyiden merkeissä. Mukana oli kahdeksan kania ja lisäksi Rasmus lähti samalla uuteen kotiin. Mitään huimaa menestystä ei tullut, mitä kyllä osasin odottaakin. Viikolla ehdin sen verran vähäisesti nukkua, että en ihan kamalasti jaksanut kaneja näyttelykuntoon puunailla. Mm. tassuja en pessyt tällä kertaa ollenkaan. Tuomarointi oli myös ainakin naaraiden osalta aika tiukan oloinen ja huippupisteitä ei ihan kamalasti taidettu jaella. Ihan tyhjin käsin ei kuitenkaan tarvinnut kotiin lähteä, sillä Saaga sai "Lötkö pötkö" palkinnon eli kipollisen herkkuja. Herkut tosin menevät marsuille, viimeksikin ne niistä kovasti tykkäsivät. Kanit siis saavat kärsiä päivän pienissä bokseissa ja marsut herkuttelevat palkinnoilla.

Itse en kamalasti jaksanut arvosteluja seurata, joten en päässyt ollenkaan näkemään omia kaneja pöydällä. Vasta ihan näyttelyn loppupuolella tajusin Dessan ja Violan olleen koko ajan väärillä numeroilla bokseissa, Dessalla oli siis Violan numero ja Violalla Dessan. Kun en niiden arvostelujen aikaan paikalla ollut, en tiedä yhtään miten tyttöjen kanssa oli menetelty ja onko niiden arvostelupapereissa oikea kani arvosteltuna.

Tässä vielä koko porukan pisteet:

Domi 92
Dobby 92
Bianca 92,5
Juno 93
Saaga 92,5
Roosa 92,5
Dessa 90,5
Viola 91,5

Näistä kahdesta jälkimmäisestä en tosiaan mene takuuseen kuuluu pisteiden olla noin päin, vai lukeeko Dessan paperissa Violan pisteet ja toisin päin.

Nämä oli nyt ainakin näillä näkymin tämän vuoden ainoat näyttelyt, ensi vuonna sitte taas ehkä suunnataan johonkin päin, jos lähellä näyttelyt pidetään. Edelleen kiinnostaisi järjestää itsekin näyttelyt jossain vaiheessa, mutta nähtäväksi jää tuleeko sitä vielä ensi vuodenkaan aikana tapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)