Sivut

perjantai 29. syyskuuta 2017

Kolme raitapupua

Tuolikuvat saavat jatkoa, eikä tässäkään vielä kaikki! Samaa sarjaa on luvassa luultavasti vielä ainakin parin postauksen ajaksi, sen verran moni pupu pääsi viime viikonloppuna kameralla esiintymään. En tiedä mahtoiko joku jo aiemmista kuvista huomata, mutta tuolin selkänojaa ilmestyy jännästi kesken kuvausten kuudes pinna lisää. Johtuen siitä että vasta jonkin aikaa kaneja kuvattuani hain loputkin tuolinrämästä paikalle.

California "Juno"
Bombus Cryptarum "Mytty"
Myrtle Snow "Myrtti"
Ensimmäisissä kuvissa esiintyy Juno, Wilman poikueesta kotiin jäänyt tyttö. Tämä poikue oli blogissa aika vähän esillä, enkä niiden virallisia nimiäkään tainnut koskaan esille laittaa. Poikue tosiaan nimettiin loppujen lopuksi Amerikan osavaltioiden mukaan. Varsin käytetty teema tämä kanien ja muiden eläinten nimissä on, mutta alkoi vähän olla mielikuvitus lopussa näin ison poikueen kanssa. Junoa tulen käyttämään ensi keväänä valkokorvakasvatuksessa, mutta muuten sen kohtalo on vielä avoinna. Mielelläni voisin sen sijoituskotiin antaa, joten saattaa olla että siitä ei pitempiaikaista asukasta kanilaan tule.

Kaksi muuta pupua ovat äiti ja tytär, eli Myrtti ja Mytty. Siskonsa Mistyn kanssa Myrtillä oli ongelmia, mutta Mytyn kanssa on ainakin vielä sopu säilynyt. Mytty toki on vielä nuori, joten mitä vain voi tapahtua kun se kunnolla aikuistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)