Sivut

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Wilman lapsukaiset


Kesä on kulunut todella nopeasti ja kesäkuun viimeisenä päivänä syntyneet Wilman poikaset ovat jo vajaa viikon päästä luovutusikäisiä. Näistä ei ole tullut vielä yksittäiskuvia otettua, johtuen muista kiireistä sekä ihan siitäkin että kun joukossa on noin monta samanlaista poikasta, eivät ole kovin inspiroivia kuvattavia. Nimet on nekin vielä keksimättä, mutta on tässä vielä muutamia päiviä aikaa niitä miettiä ennen kuin alkavat lähteä uusiin koteihin. Kuvissa kolme ensimmäistä on uroksia ja loput kuusi naaraita. Toiseksi viimeisen kuvan japsityttö jää poikueesta kotiin tai vaihtoehtoisesti voi myös sijoituskotiin muuttaa jos sopiva tulee vastaan.

Kivoja poikasia nämä ovat olleet, juuri sopivasti bjätin ja pikkukanin luonnetta yhdistettynä. Vielä täytyy odotella millaisiksi muuten kasvavat. Vanhempien perusteella odotettu aikuispaino olisi noin kolmen kilon luokkaa, mutta ovat kyllä aika pieniä ja epäilisin näiden mahdollisesti jäävän pienemmiksikin. Rakenteeltaan tulevat todennäköisesti olemaan raskaamman puoleisia, belggaria ja kääpiöluppaa kun enimmäkseen suvusta löytyy.

Kotiin jäävä tyttö tulee tosiaan toimimaan ensi vuonna Dobbyn morsiammena, tavoitteena tietenkin valkokorvaiset poikaset. Toivoa sopii että Dobby kantaisi keltaista, niin tulisi kivan värisiä poikasia tämän morsiammen sekä Pandoran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)