Sivut

perjantai 11. elokuuta 2017

Pikkukaninuorisoa

Bombus Cryptarum "Mytty"Desiree Dubree "Dessa"Let Them Burn "Bianca"La Paloma "Pandora"Selena Strawberry "Hippu"Drag Me Down "Dobby"Keväällä syntyneistä pikkukanipoikueista jäi kotiin kuusi upeaa kaninalkua. Osaa ei hetkeen ole tullutkaan kuvattua, joten koko poppoo pääsi eilen kameran eteen esiintymään. Jokainen näistä on omalla tavallaan todella hienoja ja lupaavia kaninalkuja. Varmasti saavat ensi vuonna aikaan upeita jälkeläisiä, kun pääsevät jatkamaan sukua.

Näille omille poikasille ei ole tullut tatuointeja laitettua, mutta nyt viikonlopun aikana olisi tarkoituksena pitää tatuointitalkoot ja laittaa numeroita korviin. Nuorisosta kun luultavasti useampi on tulossa syksyllä Porin näyttelyihin, joissa tatuoinnit on oltava kun kaniyhdistyksen näyttely kyseessä. Muitakin tatuoitavia löytyy, sillä Donizille sen kasvattaja ei ollut leimoja laittanut ja Roosalla tatuoinnit taas eivät ole onnistuneet eikä sen korvissa näy numeron numeroa.

Pandora ja Hippu asustelivat jonkin aikaa sekalaisessa poikasporukassa, mutta jokunen aika sitten otin projektiksi yhdistää ne pikkutyttöjen "eläkeporukkaan". Laumaanhan kuului enää kuusi kania Limonan kuoltua ja Daisyn lähdettyä uuteen kotiin. Tilaa laumalla on käytössä paljon sekä ulkona että sisällä, joten tuntui hieman haaskaukselta pitää noin hyvissä tiloissa vain kuutta kania. Hippu ja Pandora olivat aluksi  omassa aidatussa osastossaan, mutta pian uskalsin jo ottaa aidat pois jä päästää ne aikuisten sekaan. Ihan ongelmitta aikuiset ei kahta nuorta vastaan ottaaneet, vaan aluksi oli aika rajuakin jahtailua. Nyt alkavat kuitenkin olla jo ihan hyvässä suvussa. Hipusta lauma tuntui tykkäävän enemmän, kun taas Pandoraa syrjittiin. Voi olla että tämä johtuu siitä, että Hippu on enemmän samaa sukua lauman kanssa ja näin on sitten luonteen suhteen enemmän samankaltainen kuin muut. Kiva kuitenkin että lopulta kumpikin nuorista otettiin porukkaan mukaan ja että laumaan kuuluu jälleen kahdeksan kania. Parillahan porukkaa voisi vielä kasvattaa, mutta ei oikein ole sopivia yksilöitä joita voisi mukaan yrittää sulauttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)