Sivut

tiistai 1. elokuuta 2017

Näyttelysuunnitelmia


Kuluneena vuonna ei ole vielä kertaakaan näyttelyihin eksytty, johtuen pitkälti siitä ettei lähellä ole sellaisia järjestetty. En tykkää yhtään kiusata kaneja pitkillä automatkoilla, joten sopivia näyttelyitä on lähinnä ne, jotka järjestetään alle tunnin matkan päässä. Näyttelyt eivät toki muutenkaan ole mitenkään tärkeä osa omaa kaniharrastusta, mutta ihan kiva niissä on aina välillä piipahtaa muita kaneja katsomassa.

Edelliset näyttelyt missä on tullut käytyä, olivat Porin näyttelyt viime marraskuussa. Mukavana yllätyksenä huomasin että Poriin on jälleen lokakuussa näyttelyt tulossa ja sinne olisi tarkoituksena mennä, kun saa suoraa tietä hurauttaa. Bonuksena näyttely sattuu olemaan vielä Grand Gala, eli kiva päästä katsomaan tuollaista tärkeämpää näyttelyä. Ihan huippu juttu on myös se, että näyttelypaikkana on kauppakeskus Puuvilla. Kerrankin näyttelypaikka on siis asiallinen, eikä tarvitse koko päivää istua tylsistyneenä lattialla (koska perinteisesti näyttelyt pidetään kaukana sivistyksestä, eikä tuoleista ole tietoakaan).

Näyttelyissä on ulkomuoto ja pet. Pet näyttelyt tietenkin ovat ne oman lauman ykkösjuttu, mutta saattaa olla että mielenkiinnosta ilmoitan ensimmäistä kertaa kanin myös ulkomuotoon. Vaikka en ulkomuotoluokkien suuri kannattaja olekaan, niin täytyyhän sitäkin kerran kokeilla. Roosa olisi ulkomuotoon varmasti ihan ok, samaten Donizi. Niillä painot on aika pitkälti ikään nähden sopivat, eikä muutenkaan suurempia virheitä taida olla. Ehkäpä siis toinen tai jopa molemmat pääsee ulkomuotoon näytille. Pettiin tuleekin sitten varmasti useampia kaneja mukaan. Vielä en osaa yhtään sanoa ketä, sillä täytyy ähempänä ilmoittautumisia katsoa turkkien yms. kuntoa. Lupaavasti suurimmalla osalla kaneista on tällä hetkellä karvanvaihto menossa, eli syksyllä saattaisi ihan kivat turkit olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)