Sivut

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kotieläintarvike.fi tilaus


Kanat ei ehtineet vielä edes viikkoa täällä olla, kun jo hautomakone lähti tilaukseen. Jos siis haudonta onnistuu, on syksyn aikana mahdollisesti vielä perheenlisäystä tiedossa. Ihan vielä kone ei kuitenkaan käyttöön pääse, vaan ensin täytyy kerätä hetki munia sitä varten. Ensimmäisen viikon aikana munitut munat kun jäävät ihan syötäväksi, onhan se nyt kiva syödä pitkän tauon jälkeen taas omien kanojen munia.

Hautomakoneita katseltuani päädyin tilaamaan Covatutto 16 L digital koneen. Nimensä mukaisesti siihen mahtuu 16 kananmunaa ja muidenkin lintujen munia tietenkin tällä voi hautoa. Kone kääntää munat automaattisesti, joten siitä ei tarvitse huolehtia.

Hautomakoneita myy useampikin nettikauppa, joista tilauspaikaksi valikoitui Kotieläintarvike.fi. Kauppa osoittautui hyväksi valinnaksi, sillä toimitus oli huippunopea. Vain tunti tilauksesta se ole jo laitettu tulemaan tänne päin. Varmasti tulee siis samaa kauppaa jatkossakin käytettyä, jos tarvetta tulee.

Hautomakoneen lisäksi nettisivuilla olisi ollut valtavasti muutakin kivaa tilattavaa, mutta vähän piti ostoslistaa kuitenkin karsia. Jotakin pientä ostoskoriin tuli kuitenkin klikkailtua. Siniset kupit tulevat ensi talveksi kokoiluun, miten toimivat juomakuppeina. Vanhoissakaan talvijuottokupeissa ei vikaa ole, mutta niitä kanit heittelevät ja kippailevat pitkin häkkejä. Nämä saa verkkoon kiinni, joten voisivat toimia paremmin. Lantakola on myös talvea varten ja siitä uskoisin olevan kivasti apua kerroshäkkein siivoamisessa. Virkos S tabletit on nekin kanilaa varten, johon tulen tässä loppukesän aikana tekemään kunnon siivouksen ja samalla desinfioin kaikki häkit. Viimeisenä on vielä kaksi tuubia mustaa tatuointimustetta, sillä käytössä tähän asti ollut vihreä alkaa jo kyllästyttää. Musta tatuointi sopii huomattavasti paremmin kanin korvaan kuin luonnottoman värinen vihreä.


1 kommentti:

  1. Kiva postaus! :3

    https://jabuvaan.blogspot.fi/ (lähinnä muoti/kauneusblogi tuo minun :3)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)