Sivut

perjantai 7. heinäkuuta 2017

OstoksiaViime viikolla joku oli Facebookin kaniryhmään linkittänyt Eläinklinikka Timantin verkkokaupan, jossa kaikki kani- ja jyrsijätuotteet oli -50% alennuksessa. Laitoinkin heti tilaukseen kaikki varastossa jäljellä olleet kaneille soveltuvat juomapullot ja ruokakupit. Paljoa niitä ei jäljellä enää ollut, mutta noin hyvällä alennuksella oli kyllä ihan kannattava ostos. Herkkuja oli tarjolla vielä paljon, mutta niitä en lähteyt tilaamaan kun todella huonosti tulee herkkuja kaneille syötettyä ja ahneina otuksina niille käy herkuksi ihan joku arkinenkin ruoka. Varastosaldojen kanssa oli kuitenkin tullut pieni virhe. Metalikuppeja tilasin kuusi, mutta niitä olikin toimitettavissa vain kolme. Niiden tilalle sain siis pari herkkupussia, jotka menevät luultavasti marsujen käyttöön.

Sama alennus on verkkokaupassa edelleen, eli kannataa käydä vilkaisemassa js vielä jotakin tilattavaa löytyisi. Herkkuja ainakin näyttäisi vielä jäljellä olevan.


Viikko sitten posti toi mukanaan Kiinasta tilattuja juomapullon päitä. Näillä saa siis limsapullot muutettua kaneille soveltuviksi juomapulloiksi. Yksi tälläinen juomanippa maksaa alle kaksi euroa, eli edullisemmaksi tulee tälläinen hankkia kuin ostaa iso Classicin juomapullo. Suomessa en ole vastaavia nippoja myynnissä nähnyt, joten en tiedä saako niitä jostain ja mihin hintaan. Mutta kiinakaupoista saa ainakin kätevästi tilattua.

Kooltaan nämä päät ovat isoja ja kuula näissä on jollakin tapaa erilainen kuin normaaleissa pulloissa. Tämän takia kuula onkin aika raskas, eikä välttämättä pikkukaneille sovi. Kahteen häkkiin tälläisen pullon testiin laitoin, eikä vielä ole kyllä kummastakaan vettä hävinnyt. Ovat kuitenkin erilaisia kuin mihin kanit ovat tottuneet, eli mahdollisesti alkavat kyllä näitäkin pulloja vielä käyttää kunhan ensin tottuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)