Sivut

torstai 1. kesäkuuta 2017

Zooplus ostokset


Viime viikolla Zooplussasta saapui pari pakettia, joiden sisältö pääsee nyt esille. Suurimpana ostoksena oli häkki Eemelille ja Lennartille. Pojat saivat saman 160cm pitkän tehdashäkin, minkä tytöillekin jo syksyllä tilasin. Häkkiä en siis enempää esittele, vaan kiinnostuneet voivat vilkaista lisätietoa tästä vanhasta postauksesta (postauksen otsikosta näyttää puuttuvan välilyönti, mutta älkää menettäkö yöunia sen takia). Tämän uuden häkin kokoaminen sujui jo paljon helpommin, kun tiedossa oli kaikki pienet suunnitteluvirheet ja rautalanka oli jo valmiina odottamassa.

Uuteen häkkiinsä pojat saivat myös heinätelineen ja sen alle vessalaatikon. Nämä kumpikin löytyy myös tyttöjen häkistä ja ovat siellä olleet hyvin toimivat. Pikke ja Elda käyttivät todella hyvin vessalootaa, mutta Alma ja Hilda eivät sen käytöstä suuremmin välitä ja tekevät tarpeitaan vähän minne sattuu. Isoimmat pissaesiintymät kuitenkin on aina vessalaatikossa.

Lisäksi pojille tuli vielä pieni pajusilta tunneliksi ja kaksi ruokakuppia. Zooplussasta tilatessa kuppien värejä ei voi itse valita, mutta hyvän väriset sieltä kuitenkin tuli.


Kaniehäkkien siivoamista varten tilasin uusia kissanvessalapioita. Tämä oli joku säästöpakkaus, joten siksi lapioita tuli kolme. Muuten olisi vähempikin riittänyt.


Jokaisesta Zooplus tilauksesta kertyy asiakastilille pisteitä, joilla voi lunastaa ilmaisia tavaroita. Kesällä oli taas menossa iso kasa pisteitä vanhaksi, joten tuli ne sitten käytettyä. Pisteillä tilasin herkkupussin kaneille/marsuille, sekä palikkalelun kaneille.


Muutama uusi metallikippokin löysi tiensä ostoskoriin. Takimmaiset kupit tulevat käyttöön jättipojille. Kupit on valittu erityisesti tuon kädensijan perusteella, sillä siitä saan kiinnitettyä kipot kiinni häkkien verkkoihin. Pojat kun tykkäävät kuljetella kuppeja pitkin häkkejä ja usein jopa silloin kun kupissa on ruokaa. Valtavasti pellettiä meneekin hukkaan kun se leviää ympäri häkkiä. Etummaiset kupit jäävät varalle ja pääsevät käyttöön sitten kun tarvetta ilmenee.


Juomapulloja tulee tilattua oikeastaan aina, sillä niitä on hyvä olla varalla ja Zooplussasta niitä saa kaikkein halvimmalla. Litran pulloille olisi kova tarve, mutta ne olivat kaupasta loppu. Niinpä piti tyytyä näidin pienempiin puolen litran pulloihin.


Viimeisenä vielä hieman erikoisempi kuljetuboksi. Tällä ei ehkä ihan näyttelyreissulle lähdetä, mutta päältä aukeavana on todella kätevä esim. poikasia kuvatessa. Tällä on hyvä kantaa vaaveja mukana ja yläkautta ne on helppo napata kuvattaviksi. Muutakin käyttöä varmasti vielä boksille löytyy. Kooltaan tämä yllätti positiivisesti, sillä vaikka mittoja lueskelinkin, ajattelin boksin silti pienemmäksi.


Minipullot eivät ole Zooplussasta peräisin, mutta laitan näistäkin vielä samaan syssyyn kuvan. Nämä tulivat edellisessä postauksessa esiteltyjen ruokien kanssa Peten Koiratarvikkeesta. Nämä on käteviä näyttelyreissuilla ja muutenkin kanien matkapulloina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)