Sivut

torstai 22. kesäkuuta 2017

Hieno Hippu tyttö

Nämä kuvat tuli otettua jo jokin aika sitten, mutta ovat jääneet kuvakansioon pyörimään pääsemättä koskaan blogiin asti näytille. Kuvissa esiintyvä kaunotar on Myrtin kotiin jäänyt tyttö, joka sai kutsumanimekseen Hippu. Tyttö on sininen x-kirjava. Hipulta löytyykin valkoinen nenän ja varpaat. Sinisiä silmiä Hipulle ei kuitenkaan tullut, mutta hienon värinen se on ilmankin. Tytöltä löytyy MM harjas, eli se pysyy pörröisenä aikuisenakin. Tässä vaiheessa turkki on vielä kasvuvaiheessa ja näyttäisi että aika pörröinen tapaus tästä on tulossa.

Hippu asustelee vielä toistaiseksi yhdessä siskonsa kanssa. Luovutusikään poikue tuli jo kesäkuun ensimmäinen päivä ja siskokin oli jo varattuna. Sittemmin varaaja on kuitenkin kadonnut ja poikanen etsii uutta luotettavaa kotia. Siskokset saavat olla yhdessä kunnes sisko löytää oman kodin ja sen jälkeen Hippu olisi tarkoitus liittää johonkin porukkaan. Saagan jengiä olen miettint, mutta toisaalta olisi kiva myös laittaa se emänsä kanssa asumaan. Myrtti ei tosin ole välttämättä samaa mieltä asiasta, joten saattaa olla mahdoton tehtävä kyseessä.

Hipun lisäksi tämän vuoden poikueista on jäänyt/jäämässä kotiin todella hienoja naaraita. Saagan poikueesta kotiin jäi Bianca, Mistyltä Dessa ja myös Siirin vauvoista sekä Myrtin vahinkopoikasista tulee jäämään kivat tytöt itselle. Näiden avulla tullaan kyllä samaan taas kivasti kasvatusta eteenpäin ensi vuonna. Lisänä vielä toki Roosa, sekä tuleva ranskanluppa naaraas. Hienoja poikasia on siis jatkossakin luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)