Sivut

sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Entistä isommat kanivaavit

Juhannukseen mahtui kaniliikennettä hieman suuntaan ja toiseen. Palaillaan tähän kuitenkin vasta jossakin muussa postauksessa, sillä tänään kuvasin päivällä nämä kolme poikuetta läpi ja laitan kuvat tänne heti tuoreeltaan etteivät jää taas monen päivän päähän.

Rionan poikaset
Rionan poikaset tulivat juuri tänään kahdeksan viikon ikään ja hiljalleen alkaa joukko harventua kun poikasia muuttaa kohti uusia koteja. Asiaa mietittyäni päätin ettei näistä jää kukaan kotiin, kun kerran juuri sitä tavoitteiden mukaista poikasta ei porukassa enää ole. Tämän saman yhdistelmän tulen kuitenkin vielä myöhemmin (luultavasti vuodenvaihteen tienoilla) uusimaan, ja toiveena on että silloin saataisiin uudelleen valkoinen japanilainen paremmalla onnella. Mahdollista toki on että jollekin poikaselle ei kotia ja löydy ja jää siitä syystä kotiin, mutta tarkoituksellisesti en näistä mitään itselle varattuna pidä.

Poikaset vaikuttivat pitkään ihan täysin pystykorvilta, mutta vähän aikaa sitten yksi pojista yllätti luppauttamalla toisen korvansa. Muissa korvissa ei ole liikettä näkynyt, mutta tietenkin vielä myöhemminkin on luppautuminen mahdollista. Tatuoinnit näille pitäisi myös piakkoin laittaa. Kiire ei ole asialla ollut, kun ketään ei ihan heti olla hakemassa uuteen kotiin, mutta hyvähän tatuointien olisi tietenkin valmiina korvissa olla.

n. Paranormal Activity

n. Blair Witch

n. Halloween

u. Dead Silence

u. Poltergeist

u. Sinister

Siirin poikaset
Siirin poikueessa oli yhtenä tavoitteena saada itselle madagaskar otter naaras, ja niitähän syntyi jopa kaksi kappaletta. Tähän mennessä en ole vielä ollut täysin varma kumpi näistä kahdesta voisi olla se sopivin, joskin La Palomasta olen sen tummemman värisävyn vuoksi enemmän tykännyt. Tänään aika varmaksi vahvistui, että kyseinen poikanen voisi hyvä valinta olla. Muut poikaset olivat vähän yhteistyökyvyttömiä kuvaamisen suhteen, sillä monen mielestä oli mukava leikkiä hyljettä sen sijaan että korvat olisi voinut nostaa nätisti ylös. Kun Paloma pääsi pöydälle, se poseerasi heti nätisti, eikä kuvaustilanne jännittänyt tai harmittanut sitä yhtään. Kun lopulta päästiin yhteiskuvien pariin, jatkoi Paloma reippaalla asenteella pilaten suurimman osan kuvista heilumalla joka ilmansuuntaan. Tuossa blogiin asti päätyneessäkin kuvassa sen ilme on muihin verrattuna kuin sähköiskun saanut. Ihanan aktiivinen poikanen siis kyseessä ja eiköhän se ole juuri se lisä laumaan mitä kaivataan.

u. Joyride
u. Booster
n. Typhoon
n. Music Express
n. Thunderbird
n. La Paloma


Myrtin poikaset
Myrtin poikaset jatkoivat kuvatessa omaa ihanaa linjaansa. Siirin poikasten jälkeen nämä olivat ihanan yhteistyöhaluisia ja kilttejä kuvattavia. Joka poikasesta riitti ihan vain muutama räpsäisy, niin kameraan oli jo saatu julkaisukelpoinen kuva. Nämä on kyllä niin hienoja ja nättejä poikasia, että ei tekisi mieli luopua yhdestäkään!

n. Bombus Cryptarum "Mytty"

u. Bombus Muscorum

u. Bombus Magnus

u. Bombus Sylvestris


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)