Sivut

sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Sisaruskatras


Saagan lapsista ei enää varsinaisia kasvukuvia tulla näkemään, kotona kun kerran enää vain Dobby ja Bianca asustelevat. Myrtin ja Mistyn poikasten kuvista saadaan kuitenkin vielä jonkin aikaa nauttia ja onhan pesässä uusiakin söpöläisiä kasvamassa. Rionan poikasista on ihan lähipäivinä tulossa ensimmäisiä kunnollisia kuvia. Poikasilla on jo silmät auki ja muutenkin ovat jo reippaita kaninalkuja.

Nämä postauksessa esiintyvät Myrtin ja Mistyn lapset ovat sukunsa puolesta melkeimpä sisaruksia. Niiden emot ovat sisaruksia ja isä on kummallakin poikueella sama, eli postauksen ensimmäisessä kuvassa esiintyvä Julius. Kummastakin poikueesta jää poikanen kotiin ja onkin hauska seurata kuinka samanlaisia ne ovat aikuisina.

Mistyn poikaset
Mistyn poikaset tulevat luovutusikään viikon kuluttua maanantaina. Desiree jää tietenkin kotiin, mutta kaksi muuta tyttöstä lähtevätkin heti uuteen kotiin. Maailmalle lähtevät tytöt ovat olleet nyt hetkisen ilman emoa ja päässeet hieman itsenäistymään. Desiree ja Misty taasen ovat tutustuneet uusiin kämppiksiinsä Saagaan ja Biancaan. Todella hyvin tutustuminen on onnitunut, sillä jo eilen uskalsin ottaa väliseinän pois häkistä. Misty ja Saaga ensin pöllyttivät vähän karvaa, mutta pian Misty alkoi väistää Saagaa. Vähän se edelleen tuntuu pelkäävän sekä Saagaa että poikasia, mutta toivottavasti jo pian Saaga ja Misty ystävystyvät. Mukavaa että ainakin tämä kanien yhdistäminen onnistui. Vielä on muitakin yhdistämisiä edessä, sillä vähän turhan paljon on näitä yksinään asuvia naaraita tällä hetkellä.

n. Elsa Mars
n. Ma Petite
n. Desiree Dupree
Kolmikko

Myrtin poikaset
Myrtin poikaset saivat viimein nimetkin, pitkän pohdinnan jälkeen. Käyttöön otin teeman, mitä mietin jo vuonna 2013 syntyneille Rumban poikasille. Poikue oli vaan silloin sen verran suuri, että meinasi berry loppuiset marjat loppua kesken.

n. Charity Cranberry
n. Bethany Blueberry
n. Clarissa Cloudberry
u. Ramsey Raspberry
n. Selena Strawberry
Viisikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)