Sivut

lauantai 20. toukokuuta 2017

PikkupoikaKolme viikkoa sitten siskon marsut matkasivat Mikkeliin, oltuaan ensin vajaa pari viikkoa täällä hoidossa. Mukana meni myös Elsa poikasineen ja tarkoituksenahan oli että toinen urospoikasista tulee vielä myöhemmin takaisin päin, Eemelille kaveriksi. Eemelihän tosiaan on yksi siskoni marsuista, mutta muuton yhteydessä se jäi pysyvästi tänne asumaan.

Marsunpoikaset tulivat tällä viikolla luovutusikään ja mukavasti poika saatiinkin jo heti tänne suunnalle. Pikkuinen pääsi heti Eemelin häkkiin ja ongelmitta tuntuvat juttuun tulevan. Eemeli jopa hieman ensin pelkäsi tätä pienempää otusta. Eemeli on jo pitemmän aikaa asunut yksinään, joten uusi marsukaveri on sille varmasti mieleinen asia. Alunperin Eemelillä oli kaverinaan Kasperi, mutta reilu vuosi sitten ne riitaantuivat Kasperin aloitteesta. Jospa tämä pari tulisi paremmin toimeen, kun ikäeroa kuitenkin kolme vuotta löytyy.

Pojilla on nyt toistaiseksi 120 senttinen häkki käytössä, mutta Zooplussasta on tulossa uusi 160 senttinen häkki mahdollisesti jo ensi viikolla. Mukana tulee myös hieman uutta kalustetta, eli pitäisi poikien uudessa asunnossa viihtyä. Zooplus tilauksesta tulee aikanaan esittelyä blogiin, kunhan paketit ensin saapuvat.

Nimi poikaselle pitäisi vielä keksiä. Sen sisarusten nimet ovat Leona ja Lenni, joten kiva tietenkin olisi jos tämänkin nimi sopisi samaan sarjaan. L-alkuisia pojan nimiä on kuitenkin yllättävän vähän olemassa. Leevi olisi kiva nimi, mutta se on jo kanilla käytössä ollut, joten mukavampi olisi ihan uusi nimi pikkuiselle keksiä. Ehdotuksia otetaan vastaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)