Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Kanikrääsät

Kuten monella muullakin kani-ihmisellä, myös itsellä on tapana haalia kaikenlaista turhaa kanitavaraa hyllyt ja kaapit täyteen. Kanipatsaat ja muu esittelykelpoinen tavara pitää majaansa leffahyllyssä, kun en ole raaskinut paremmin aiheeseen sopivaa koristusta sinne hankkia. Esillä olevien kanijuttujen lisäksi löytyy toki paljon muutakin, mm. tyynyliinaa, korvakorua ja kalenteria. Niitä en kuitenkaan ainakaan tällä kertaa kuvannut.


Mustista pupuista vasemmalla oleva on hankittu joitakin vuosia sitten Tigeristä. Kani on ammatiltaan pumpuliteline, eli sillä on hännän kohdalla reikä. Kani olisi tarkoitus sulloa täyteen pumpulia joka ulos vedettäessä muodotaisi kanille töpön. Pumpulipupun kaveri on teippipupu, jonka sain vuosi sitten joululahjaksi. Teippipupuja on myynyt ainakin Hauskakauppa.fi, mutta tämän hetken tilannetta en tiedä.


Valkoiset pupupatsaat olen ostanut muutama vuosi sitten Keskiseltä. Muualla en vastaaviin ole törmännyt, mikä on harmi kun ovat varsin nättejä puputtimia. Hintaakaan näillä ei tainnut olla kuin pari euroa, eli enemmänkin olisi voinut ostaa.


Vaaleanpunaiset puput on peräisin kukkakaupasta, jonne ovat tainneet pääsiäistä varten myyntiin tulla. Vaihtoehtona oli myös vihreät versiot, mutta nämä vaaleanunaiset valikoituivat omaan hyllyyn.


Söpö pehmopupu on joululahja samalta vuodelta kuin teippipupu. Tämä on ihanan pieni ja söpö otus. Pitäisi ehkä joskus ostaa lisääkin pehmopupuja tämän kavereiksi, mikäli sopivia kaupassa sattuisi vastaan tulemaan.


Tämä värikä kolmikko on Tigeristä. Korutelineiksi nämä on suunniteltu, mutta eipä ole siinä virassa tullut käytettyä. Vähän hassun näköisiä saattavat toki tuollaisinaan hyllyssä olla.


Järkyttävän ruma ruskea pupu on myös Tigeristä peräisin ja näitä olen nähnyt myynnissä myös toista mallia. Omaan kokoelmaan on päätynyt vain tämä kuvan yksilö ja sekin veljen painostamana. En oikein tiedä mitä käyttä varten tämä on suunniteltu, kun ei kovin silmiä hivelevä ilmestys kuitenkaan ole.


Pari pupumukiakin löytyy hyllystä, kun käyttöönkään ei rikkoutumisriskin takia ole tullut otettua. Kumpikin näistä on joululahjoja. Osa saattaakin tunnistaa että oikeanpuoleinen on kuvamuki omista kuvista ja Rollehan kuvassa esiintyy. Mukin toiselta puolelta löytyy Paskis.


Nämä valopput ovat monelle varmaankin tuttuja, sillä tuntuvat monella olevan. Tigerin valikoimaa nämäkin jälleen ovat. Pupujen sisällä on monessa värissä vilkkuva valo, joskin harvemmin valoja päällä tulee pidettyä.


Muhkeampi pupukaksikko on Partyliten tuikkupuput. Nämäkin ovat lähinnä koristeina, sillä en erityisemmin tykkää tuikkuja poltella. Puput olen saanut synttärilahjaksi muutamia vuosia sitten.


Tigerin tavaraa jälleen, kolmen pienen nukkapäällysteiden savipupun muodossa. Kuten postauksen kuvista voikin päätellä, on Tiger hyvä kauppa mikäli haluaa tehdä kaniaiheisia löytöjä. Aina valikoimissa ei kanijuttuja ole, mutta yllättävän usein jotakin kuitenkin löytyy.


Tämä kirjatuki on alkuperää H&M. Sisko tämän joskus toi. Ei oikeastaan ollut edes varma mikä tämä oli, mutta oli ajatellut että kun siinä on kaneja niin olen sen halukas ottamaan. Hieno tämä kyllä on, vaikka ei kirjojen kanssa tekemisiin olekaan vielä koskaan päässyt.


Viimeisenä vielä kaikkein vanhin esine, joka on jo vuosia ennen kaniharrastuksen alkua ostettu matkamuistoksi lapinreissulta. Pupun pinta on luultavasti jonkin oikean eläimen karvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)