Sivut

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Pikkumarsut!Perjantaina Elsasta tuli äiti sen synnytettyä neljä marsuvaavia maailmaan. Tiineys ja synnytys sujui ongelmitta ja toivotaan että jatkossakin kaikki menee hyvin. Elsa on tosiaan syyskuun alusta asti asunut siskoni luona, joten tänään vasta pääsin poikasia ensimmäistä kertaa näkemään. Hyvin erilaisia marsunpoikaset ovat kaneihin verrattuna, sillä syntyvät täysin valmiina. Kovasti pikkuisilla tuntuu asiaa olevan ja vilistävät häkissä ruokia maistellen.

Poikasten isä on siskon Hessu marsu, joka aika hyvin oli ulkonäköään poikasille periyttänyt. Kaksi poikasista on hyvinkin paljon isänsä värisiä. Samaisille poikasille vaikuttaisi myös kasvavan irokeesi selkään, kuten isälläänkin. Toinen Hessu kopioista sekä kokoruskea poikanen ovat ilmeisesti tyttöjä ja toiset kaksi poikia. Tytöistä toinen tulee emänsä mukana tänne palaamaan tammikuun aikana.

Hauskaa kyllä päästä marsuvaavien kasvua seuraamaan, vaikka täällä eivät asukaan. Luonnekin on varmasti aivan erilainen kun siihen pääsee alust asti vaikuttamaan.2 kommenttia:

  1. Voi pikkumarsuttimia! ♥ Ne ovat niin veikeitä, kun ne moniin muihin jyrsijöihin ja kaneihin verrattuna syntyvät niin paljon kehittyneempinä :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita kauniita. Hyvä että mennyt ilman ongelmia.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)