Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2016

Loppuvuoden laiskottelua

Scorpius (Myynnissä)
Vaikka jo jokunen aika sitten sain uuden toimivan läppärin hankittua, ei postaustahti ole tuntunut oikein parantuvan. Viime viikolla olin päivät vapaalla, mutta kun aamulla on jo ennen viittä herännyt, ei kamalasti ole jaksamista mitään ylimääräistä tehdä. Täytyy katsoa miten blogin kirjoittelu joulukuun aikana inspiroi. Jos ei, niin sitten menään loppuvuosi hiljaisemmalla tahdilla. Joulukalenteriakin blogiin mietin, viimeisestä kun on jo muutama vuosi aikaa. Kalenteri jäi kuitenkin väliin tälläkin kertaa.

Lauantaina kuvasin hieman poikasia (ja Rollea), jotta etenkin myytävistä olisi tuoreita kuvia kiinnostuneille näytettäviksi. Tänään Hillan tyttöpoikanen pääsikin uuteen kotiin. Kotia etsivä on siis enää neljä urosta, joista kaksi Fionan poikueesta ja kaksi Hillan poikueesta. Hillan otter urospoikanen jää ainakin kesään asti kotiin asumaan. Sijoituskotia sille alunperin mietin, mutta toisaalta helpompi vain pitää itsellä kunnes käyttöä pojalle on ja katsoa sitten jääkö se pysyvästi itselle vai muuttaako muualle. Poika on myös veljiään pienempi kooltaan, joten mielellään seuraan kasvua omien silmien alla. Kutsumanimeä pojalle en ole vielä keksinyt. Joitain nimiä on kyllä varastoon listattuna, mutta liian kivaa nimeä en toisaalta haluaisi pojalle käyttää jos sille kuitenkin myöhemmin tulee muualta koti etsittyä. Menisi silloin hyvä nimi hukkaan. Viralliselta nimeltään poitsu on Bezique. Jos jollekin tulee kivoja nimiehdotuksia mieleen, niin saa mainita!

Rionan musta veli oli kesän kesäkanina ja siitä asti kun syksyllä palasi on enemmän ja vähemmn aktiivisesti uutta kotia etsinyt. Näyttäisi kuitenkin siltä että poika on jäämässä kuitenkin kotiin. On sillä jo nimikin, Rontti. Mitään suurempia suunnitelmia ei pojan suhteen ole, mutta voihan joku toimittaa pelkkää maskotin virkaakin. Varmasti Rontista on myös lampaille iloa, kun ylimääräisen häkin puuttumisen vuoksi se asuu vapaana lampolassa. Jättitytöt ennen samalla tavaoin asuivat, mutta jo viime vuoden syksyllä siirtyivät omaan osastoonsa. Siitä asti lampaat on olleet ilman omaa kania. Ranskanlupilla elinikä on valitettavasti aika lyhyt, ei senkin puolesta on ihan kiva jättää Wellun ja Aadan jälkeläisiä kaksikin kotiin. Ei tule ainakaan sellaista tilannetta ettei olisi ollenkaan ihanaa ranskanluppaa päiviä piristämässä.

Bezique
Hillan pojat (Myynnissä)

Rolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)